Sammensæt det helt rigtige outfit til festen

Er du træt af at dukke op i det samme kedelige tøj til festen, eller er du bare træt af aldrig at føle, at du har noget af tage på? Så er du ikke alene! De fleste mænd går op i deres udseende og ikke mindst deres tøjstil. Ligeså vel som kvinder vil mænd også gerne være med på moden og de nyeste trends – specielt til festen, da de fleste gerne vil udstråle selvtillid og ikke mindst se godt ud.

Det kan ofte være svært at finde balancen mellem at være ”over-dressed” eller møde op i for afslappet tøj, men at ramme rigtigt, så du falder naturligt ind blandt gæsterne. Måske er du typen, der har det bedst i et par jeans, en basic t-shirt og et par hvide sneakers, eller også er du til slips, skjorte og en pæn habit. Læs de følgende råd – så bliver du klar til festen og springer let og elegant henover tøjkrisen!

Føl dig godt tilpas

Regel nummer et er, at du skal føle dig tilpas i det tøj, du har på. Der er ikke noget værre end en bluse, der kravler op, eller et par jeans, du hver og hver anden time skal gå at rykke op i. Desuden er det vigtigt, at du ikke vælger noget tøj, du normalt ikke ville gå i. Er du normalt til jeans og en afslappet t-shirt, så drop jakkesæt og slips. Føler du dig utilpas og ikke rigtig hjemme i den påklædning, så er det ikke selvtillid, du udstråler. Vælg i stedet noget tøj, som du føler dig lækker og komfortabel i – så er du i hvert fald sikret en god og festlig aften!

”Must haves” til festen

Er du bare helt på bar bund omkring hvilket outfit, du skal have på til festen? Så frygt ikke! Det kræver faktisk ikke det helt store at sammensætte det perfekte outfit, som passer præcis til dig.

Først og fremmest er et par fede og ikke mindst velsiddende jeans et ”must have” til festen – sådan et par går du aldrig helt galt i byen med. Sammensæt disse med en flot og behagelig skjorte i en afdæmpet farve. En skjorte er med til at skabe et finere look. Se bl.a. det store udvalg af skjorter fra Eton her. Sidst men ikke mindst kan du eventuelt tilføje en flot blazer, et slips, et par hvide sneakers eller et par lækre chelsea boots – alt efter, hvad du er til. Dette er faktisk alt, du behøver, for at kunne sammensætte et fedt look til festen.

Derudover kan du jo også overveje om du skal krydre outfittet med at have en ecigaret med i lommen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *