Find den rigtige hårvoks!

Er du i tvivl om hvilken voks du skal bruge? Så læs med her! Vi gennemgår de mest populære voks, fortæller gode og dårlige ting ved dem, samt viser dig hvor du hurtigt og billigt kan købe dem.

Vi kan se at folk er lidt i tvivl om hvilken hårvoks de skal vælge, når de er ude for at købe hårvoks. Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne hjælpe jer med, så derfor har vi skrevet dette indlæg om at vælge den rigtige hårvoks.

Vi vil dog gerne lige starte med at sige en ting. Det er ikke muligt at finde den perfekte hårvoks, for den findes ganske enkelt. I hvert fald kan man ikke udpege én bestemt voks, fordi der er så mange forskellige hårtyper, og det er forskelligt hvordan man ønsker at håret skal sidde. Men det er muligt at finde en hårvoks, som er den perfekte for dig, og det er den vi ved hjælp af dette indlæg, vil hjælpe dig med at finde.

Først og fremmest så skal du gøre det klart hvilken slags hår du ønsker. Skal det være strithår så du ligner et pindsvin? Skal det give glans? Skal det se lidt pjusket ud, men helst ikke ligne at der er voks i? Der er rigtig mange muligheder!

Selvom voksen mange steder bliver på det kraftigste frarådet, så vil vi alligevel lige fortælle dig om den. Det drejer sig nemlig om den røde Dax wax. Nu kender du den måske allerede? Vi vil gerne lige pointere, at vi heller ikke synes det er det bedste for håret. Men hvis du nu alligevel gerne vil bruge den, så brug den i forsvarlige mængder. Ikke fyld håret med det, men put en smule på fingerspidserne.
Selvom der er skrevet meget dårligt om Dax Wax, så kan det noget som de andre hårvoks ikke kan. Med Dax kan du nemlig sætte håret præcis som du vil have det.

Så kommer vi til en hårvoks, som mange piger er ret vilde med duften af. Det drejer sig nemlig om den blå d:fi. Den dufter rigtig godt at ananas. Den giver ikke et særlig stift hold, men hvis du vil have lidt pjusket hår, og en smule hold og en lækker duft, så er det lige præcis denne voks du skal vælge.

En anden voks med super god duft er Id Hair Beach Gum. Den er rigtig frisk, og den dufter af noget orange likør. Det er ikke en luft der er kendt fra nogle andre vokse, så den skiller sig virkelig ud. Den her voks minder faktisk meget om den d:fi hårvoks som vi skriver om ovenover. Også på den måde som der er hold i håret.

Så kommer vi til en voks, der tidligere har været Danmarks mest solgte voks. Du kender den helt sikkert i forvejen, det er nemlig Id Hair Hard Gold. Det har tidligere været en ret dyr voks, men det er faktisk gået hen og blevet en lidt billigere voks. Følg vores link, så koster den nemlig under 100 kroner. Hos frisøren koster den som regel 125 kroner, og hvem vil ikke gerne spare de penge?
Denne voks har ikke så hårdt hold, men den er specielt god til kort hår, og folk der ikke vil have at håret sidder knivskarpt. Holdet er bedre end i de to ovenstående hårvokse, men dog svagere end den næste voks.

Id hair hard golds ‘storebror’ er nemlig ID Hair Extreme Titanium. Den har mange af de samme gode egenskabe som id hair hard gold også har, der er bare mere hold i den. Med denne voks kan du nemt få håret til at sidde som det skal, hele dagen.

Det smarte ved Id Hair er at det sagtens kan vaskes ud. Men når det plejer nemt at kunne vaskes ud, så går det altid rigtig galt når man så er ude i regnvejr, for så drypper der voks ned i munden. Men der er Id Hair lavet på den måde at det nemmest opløses i varmt vand. Så voksen løber kun ud af håret, lige så hurtigt som andre slags hårvoks.

Dette er umiddelbart de hårvokse, som der er mest populære i Danmark lige for tiden. Det er klart at der kommer nye hårprodukter på markedet, og dem vil vi også skrive om herinde på bloggen, så snart der kommer noget, som vi mener i kan bruge. Vi kunne dog rigtig godt tænke os at høre: Hvilken voks bruger du?
Skriv det meget gerne i kommentarene!

Slutteligt vil vi dog give dig det råd, at vi ikke anbefaler dig at købe en bestemt voks. Ligesom med parfumer bliver man ofte træt af netop den ene, og så er det federe at have et lille udvalg. Nogle gange vil man måske også have det set på forskellige måder, alt afhængig af om man skal til fodbold, mormors fødselsdag eller til fest. Så derfor anbefaler vi at du har 2-3 forskellig slags hårvoks stående, så du har noget at vælge imellem.

Hvis du følger vores link til de forskellige slags hårvoks, så koster de allesammen under 100 kroner!

Vi begynder nok snart også på en serie med Renati eller d:fi voks da vi har fået et par ønsker om dette. Men vi mangler lige at høre om der er interesse for det? Så smid gerne en mail, og også med hvilken voks du bruger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *