Kan en ecigaret bruges som accesorie?

Vi har fået et par spørgsmål på bloggen den seneste måneds tid, om ecigaretter kan bruges som accesorie. Det har vi gået og tænkt lidt over, og det kom der denne artikel ud.

Måske et røgfrit nytårsforsæt har sat gang i de mange spørgsmål?! 🙂

Ecigaretter eller Normale cigaretter

Når du skal have et sæt lækkert tøj på, så er der intet der kan ødelægge det som hvis man lugter dårligt af røg, og her finder vi første årsag til, at vi mener at ecigaretter er klart bedre end almindelige cigaretter.

Ecigaretter har nemlig den fordel at du selv kan vælge en lækker smag, at putte i den. Det kan være jordbær, kage eller endda bacon?! Vi vil klart hellere have en mand i herretøj der dufter af jordbær, end af røg. Jordbær evæske er en af de mest populære. Den vi testede var fra Vape4you.dk.

Er rygning cool?

Når det kommer til om rygning er stilet, så må svaret efterhånden være nej. For mange år siden blev det anset som cool at stå og pulse løs, men det er det (virkelig) ikke mere. Dermed ikke sagt at ecigaret rygning er coolere, men det er trods alt lidt mere anno 2017 at ryge på ecigaret, end at fylde din krop med utallige bakterier fra en normal cigaret.

Køb en ecigaret

Du kan købe ecigaretter mange steder på internettet. Her hos Herretøj Online har vi testet nogle fra Vape4you.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *