Klæd dig smart på til vinteren

Mangler du nogle tips til, hvordan du bliver klædt praktisk og stilfuldt på til vinter? Læs med her, hvor herremode gennemgås fra top til tå.

Skal man vælge jakke eller frakke?

Det er et svært valg om man vil gå efter en moderne jakke eller en stilren frakke. Den store forskel på de to typer er længden. En jakke har samme længde og udskæringer, som en cardigan, hvor en frakke kan gå ned over lår og knæ. Hvilken type du vælger, hænger meget sammen med resten af din tøjstil, da en frakke kan være meget praktisk, men den kan også nemt komme til at se for officiel eller enkel ud, hvorimod en jakke har et mere ungdommeligt og aktivt udseende.

Bukser – denim eller ej?

Med mindre du har et vigtigt møde du skal til – og selv der ville det faktisk være god stil – så er denim et sikkert valg. De er praktiske og varme, og stoffet er meget holdbart og strækbart. Det gør det til en smart, men praktisk buks, der kan passe ind i mange forskellige settings og anledninger. Naturligvis kan større mængder af slidmærker give et råt look, der ikke altid passer ind, men du er sikker på et par komfortable og smarte bukser til herre, hvis du vælger denim bukser.

Til sidst må man ikke glemme alle de vigtige detaljer: Strømperne, armbåndsur og skjorten. En skjorte er et dejligt must have i enhver mands garderobe, da den udstråler stil og selvtillid, hvilket giver arbejdslivet et boost. Armbåndsuret skal helst være blank eller mat metal med stor urskive, hvor strømperne enten skal være helt matte og sorte, eller i de skønneste friske farver. Så er du klædt godt og smart på til vinteren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *