Vælg det rigtigt løbetøj til vinteren

Vinteren er den årstid hvor flest løbere vælger at blive inde. Grunden til dette er at der er en bred opfattelse om at det er for koldt at løbe om vinteren. Dette er dog en fejlopfattelse folk har, der er nemlig ikke noget der hedder dårligt vejr, der er kun noget der hedder dårlig påklædning. Netop påklædningen er det der skal snakkes om i denne artikel. Hvis man mener det er for koldt og man ikke kan finde noget ordentligt tøj at tage på, må det altså være fordi man ikke har noget ordentlig vejledning.

Overvejelser før køb

Før der skal købes løbetøj er det altid en god idé at gøre sig nogle overvejelser over sit behov og budget. På denne måde har man en opfattelse af hvilke mærker man skal kigge på og det bliver også langt nemmere for ekspedienten i butikken at hjælpe en. Her i Januarmåned er der utrolig mange gode udsalg som man kan gøre brug af. Specielt butikken Løberen har kæmpe udsalg og butikker landet over. Dette giver altså en mulighed for at du kan få noget god vejledning og kan på samme tid spare nogle penge på din udstyr.

Husk også at vælge et godt aktivitetsur, så du kan tracke din performance.

Når der skal købes løbetøj er det vigtigt det sidder godt på en og der er en god åndbarhed deri. Hvis ikke kroppen har mulighed for at ånde deri resultere det i kroppen ikke kan komme af med svedet og det bliver hurtigt ubehageligt at løbe i.

En anden væsentlig ting man skal tænke over når man køber løbesko er om man er neutral løber eller om man har brug for en kiele. En kiele skal man have i, hvis man løber for meget på siden og  derfor får en akavet kropsposition. Der er rig mulighed for at teste sin løbestil i stort set alle løbebutikker og det er altid gratis. Det er derfor altid en fordel at gå ned i en butik at købe løbeudstyr i stedet for at købe på nettet.

Husk på at ekspedienterne er professionelle der ved hvad de snakker om, hvilket gør dem langt mere kvalificeret til at rådgive dig, fremfor diverse internetsider.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *