fusion løbetøj

FUSION – Danmarks eget løbetøj

FUSION er de seneste år blevet et utrolig populært mærke indenfor løbetøj – og så er det dansk og ligger i Aalborg. FUSION er blevet kendte på grund af deres rigtig gode og danske kvalitet. Anmeldelserne er altid rosende af deres løbetøj.

Som sagt kan man med FUSION løbetøj være sikker på, at det løbetøj man får, er i absolut højeste kvalitet. Mange snakker om “dansk kvalitet”, men det er sjældent, at de kan leve op til det – men det kan man bestemt sige at FUSION kan! De seneste år er også mange professionelle løbere og triatleter skiftet over til FUSION fra nogle af de store internationale mærker som Craft løbetøj. Her kan bla. nævnes den professionelle dametriatlet Camilla Pedersen, som er Europamester i triatlon på mellem- og langdistance, Europamester i Ironman og Vice-verdensmester i langdistance.

FUSION har i mange år haft et stort fokus på løbetøj, men har i den seneste stykke tid også fået et stort udvalg indenfor triatlon og cykling. Faktisk er de allerede ved at være et af de førende mærker indenfor triatlon – på samme tid med at deres sortiment er vokset enormt. Man kan efterhånden få alt i løbe-, cykel- og triatlonbelædning hos FUSION, bla. løbetrøjer, løbe t-shirts, løbejakker, løbeveste, løbetights, løbeshorts, løbestrømper, løbehuer handsker og pandehånd og meget andet – og sortimentet bliver hele tiden større, også med nye fede farver og detaljer. Noget af det fedeste ved FUSION er, at man kan få de fleste modeller i den farve man ønsker, da det hele bliver produceret i mange forskellige og fede farver – så om man er til blå, orange, sort, hvid, grøn eller noget helt femte, så har FUSION det helt sikkert.

Løbetøj er dog ikke helt billigt, og det er FUSION bestemt heller ikke – det er dog vigtigt at tænke på, at man virkelig får noget for pengene hos FUSION. Du betaler mange penge for FUSION løbetøj, men du får virkelig også den absolut bedste kvalitet!

Man kan dog ofte spare op til 20% ved at købe tøjet på internettet. Et andet tilbud FUSION har, er deres specielle FUSIONSPORT butikker i Holstebro og Aalborg. Her kan man få en professionel vejledning om FUSION løbetøjet fra FUSION uddannet personale, som kan svare på selv de mest avancerede spørgsmål. Så hvis du vil have sikkerhed for perfekt og meget professionel vejledning i forbindelse med køb af FUSION løbetøj kan det anbefales, at kigge forbi en af deres butikker.

Hvis man bor for langt fra Aalborg eller Holstebro, kan man også kigge ind i til sin lokale løbespecialist. De fleste løbespecialister som LØBEREN, Runners Lab, Runners Corner, TRISHOP og et par stykker mere forhandler FUSION, og kan også give en professionel vejledning om løbetøjet. Af almindelige sportsbutikker har mange Sportigan butikker FUSION løbetøj. Derudover kan det købes på internettet, hvis man selv er klar til at eksperimentere, eller hvis man allerede ved præcis hvad og hvilken størrelse man skal have.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
FUSION - Danmarks eget løbetøj, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *