Klæd dit barn på til efteråret

Efteråret er over os, og så er det tid til at kigge børnenes garderobe efter. Noget kan bruges hele året. Men sommertøjet kan du roligt pakke væk nu sammen med sommerjakker, sommersko og sandaler. I stedet er det tid til at shoppe efterårstøj, overgangsjakker, vinterjakker, flyverdragter, luffer, huer og vinterstøvler.

Det er nu, at udvalget er størst, og det er nu, at alle størrelserne stadig er tilbage. Der er masser af smart efterårstøj til børnene på hylderne lige nu. Det kan være svært at vælge, for der er meget sødt, sejt og smart børnetøj. Men begynd for eksempel med at kigge efter de mærker, du godt kan lide. Mange af de danske mærker, som Danefæ og Konges Sløjd, er meget populære på grund af den gode kvalitet og de sjove og farverige print.

Blandt andet er flyverdragterne fra Danefæ og Småfolk populære, både til drengene og til pigerne. Børnene kan godt lide de glade farver og den behagelige og bløde kvalitet, så flyverdragten er til at bevæge sig i.

Husk også at købe luffer, hue og elefanthue, der matcher flyverdragten. Og et par vinterstøvler, der passer til flyverdragten. Husk altid at søge efter børnetøj på tilbud.

Der går måske nogle uger endnu, før flyverdragten og vinterstøvlerne skal i brug, men det er rart at have det i hus, så du kan sætte ’tjek’ ud for det på listen over ting og tøj, som børnene mangler. Og så kan efteråret og vinteren ellers bare komme an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *