karry farvet hårbøjle

Gave til kvinde: Hårbånd

Vi har vores kampagne af artikler om gaver til kvinderne. Det er jo altid rart at blive inspireret til hvad moden er lige nu, så du altid kommer hjem med den bedste gave.

Hvad er de forskellige typer af hårbøjler der er?

Er du på jagt efter en ny hårbøjle og mangler lidt inspiration? Så læs med her og bliv opdateret på 2 minutter om, hvilke typer af hårbøjler, der findes.

Tynd og enkel – eller ekstra bred

Overordnet set er der 2 typer af designs i hårbøjler: En bred type og en smal type. Den smalle type passer godt til pænt brug i hudfarver, eller til lidt fest og ballade i en pæn grøn eller frisk blå.

velour hårbøjle

karry farvet hårbøjle

stribet hårbøjle

Den brede hårbøjler giver bare endnu mere af det samme som den smalle, så man skal måske overveje, hvornår man bruger den, for den giver et ekstra pust af liv til ens garderobe.

Praktisk med tænder

Mange hårbøjler er glatte på bagsiden, hvilket gør dem yderst velegnet til pynt og dekoration, mens andre har små tænder og stave.
Både smalle og brede hårbøjler fås både uden og med tænder på undersiden, der gør dem mere praktiske, end kun til pynt. Tænderne på bøjlen hjælper med at holde håret på plads og gør det nemmere at holde styr på alle de små løse hår, der ellers vil lege i vinden.

Hårbøjler med pynt

Sidst men ikke mindst kan man også få hårbøjler, der har påsat pynt. Ligesom de fås i mange forskellige farver, kan man også finde et bredt udvalg af hårbøjler med pynt. Der er noget at finde til enhver lejlighed: Både til hverdag og rolige farver, til bryllup hvor lyse eller gule farver er in, eller måske til en aften i festlige omgivelser, hvor farverne gerne må være friske og en stor blå sløjfe på bøjlen giver det sidste pift til outfittet.

Hvis du ikke ved, hvordan du får den sidste prik over i’et på dit festtøj, så er en hårbøjle helt sikkert sagen og passer til alle typer af hår.

Du kan købe hårbøjler hos LÉ MOSH – de vil helt sikkert være en skøn gave til kvinden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *