Gode råd til intimpleje

De fleste er opmærksomme på at pleje sin hud, og bruger fugtighedscreme i ansigtet, og måske husker man også håndcremen. Intimområdet bliver dog ofte glemt i den daglige pleje, og mange tænker, at det ikke er nødvendigt at gøre noget særligt ud af det. Men intimområdet er sart og har derfor brug for særlig og skånsom pleje.

Den daglig intimpleje

Det er vigtigt kun at bruge milde og parfumefri produkter der er særligt egnet til intimpleje. Undgå overdrevet vask, og brug en mild sæbe med lav pH værdi, der ikke skaber ubalance i den naturlige bakterieflora. Dette er især vigtigt for kvinder, som generelt er mere følsomme i intimområdet end mænd. Hvis det er nødvendigt kan du smøre med en mild creme der fugter og plejer den sarte hud. Derudover bør du undgå for stramme bukser og undertøj af syntetiske materialer. Bomuldsundertøj lader huden ånde og kan vaskes ved høj varme, så alle bakterier fjernes.

Gode produkter fra TENA

Måske kender du TENA for deres inkontinensprodukter? Der er forskellige bind til både mænd og kvinder og bindene fås med forskellig sugeevne og pasform. Men selvom du ikke lider af inkontinens kan du kigge nærmere på TENA. Der er nemlig også en hudplejeserie med et bredt sortiment af produkter til intimpleje.

Mild sæbe og plejende creme

Alle TENA produkter er dermatologisk testet og plejer og rengør huden i og omkring intimområdet. Det holder huden sund og sparer dig for gener såsom tørhed og kløe. I hudplejeserien finder du produkter til daglig intimplej, såsom vaskecreme, vådservietter og forskellige cremer. Der er en fed creme til tør hud, en let lotion til normal pleje og en naturlig, plejende olie. Zinkcreme og barrierecreme kan løse særlige udfordringer. Hvis du har spørgsmål til intimpleje, kan du få gode råd og vejledning på apoteket.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *