e-cigaret

Rå og sund

Siden cigaretternes frembrud i halvtredserne, hvor stjerner og berømtheder som Marlon Brando, Marilyn Monroe og John Wayne sjældent var at finde uden tobak i munden, har cigaretten fået status som et livstilsikon, der udstråler en grad af rebelskhed.

I takt med at tobakkens sundhedsmæssige konsekvenser er blevet offentligt kendte og har fået mere opmærksomhed i medierne, er cigaretternes popularitet dog dalet drastisk.

De markante sundhedsmæssige konsekvenser ved cigaretterne har simpelthen ikke været til at ignorere – ikke engang hos de mest garvede rygere.

Det er derfor med stor glæde at mange danskere allerede har opdaget den nye e-cigaret (elektronisk cigaret), som skåner rygerens helbred for de mange skadelige stoffer.

Det sunde ”Street-Look”

Vi er her på redaktionen derfor ikke i tvivl om at el-cigaretten må være årets accessoire og et absolut must-have hvis du holder af det rå ”Street-look”, men ikke ønsker at gå på kompromis med dit helbred.

e-cigaret

 

E-Cigaretten forhandles både i fysiske butikker og på nettet. Hvis du leder efter en e-cigaret med nikotin og du dog tvunget til at bestille din e-cigaret på nettet. Den danske markedsføringslovgivning er desværre sammensat på en måde, som ulovliggør salget af elektroniske cigaretter i Danmark. Bemærk at e-cigaretten ikke er ulovlig, og ej heller med nikotin. Blot vær sikker på at du køber fra et sted hvor Sikkerhedsstyrelsen har godkendt væskerne.

Du kan derfor – ligesom mange tusinde andre danskere allerede har gjort det – fuldt ud lovligt bestille din e-cigaret med nikotin fra f.eks. Pandacig (ecigaret webshop) – hvor der også er store prismæssige besparelser at hente.

E-cigaretterne fås i en lang række forskellige smagsvarianter og nikotin-styrker, så der burde være noget for enhver smag.

Her på redaktionen er vi flere, som allerede har skiftet de gamle ”cancerstænger” ud og er blevet ”dampere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *