Rayban Wayfarer findes i alle prisklasser

Den udødelige klassiker indenfor solbriller, Rayban Wayfarer, er en utrolig populær solbrille som i mange år har været populær. Der er desuden kommet en masse billige udgaver som ligner den populære model. Mange af disse er så bygget anderledes, findes i forskellige farver, forskellige typer af glas osv.

Det har betydet at denne type af brille er blevet utrolig udbredt og set i mange sammenhænge. De billige briller er lavet af plastik, men er normalt af ret høj kvalitet. Der er kommet en tendens med, at de billige briller ikke bliver betragtet som kopier. Den klassiske Rayban Wayfarer er mere og mere blevet en type solbrille, frem for et bestemt mærke eller en bestemt model.

Denne type solbrille er normalt unisex, men findes i mange forskellige farver. En af de populære modeller på det seneste har været det klassiske sorte stel og så klart platikglas, som er uden styrke. Disse briller giver hverken styrke eller beskyttelse mod solen, men udelukkende til som en accesorie. Se dem ved at klikke her.

Vi har tidligere skrevet en artikel om briller uden styrke.

Desuden er det blevet populært at købe dem i forskellige farver, som kan bruges til forskellige lejligheder og forskellig looks. Da brillerne er lavet af en billig, men god plastik er de ekstremt billige, og mange har derfor valgt at købe flere par.

Hos webshoppen Trendhim, kan man købe forskellige typer af disse briller. De er utrolig populære i webshoppen, blandt andet fordi Trendhim har fået lavet nogle briller specielt, som er lidt mindre i størrelsen end den klassiske version, hvilket gør, at mange føler de passer bedre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *