Ringe til mænd er stadig populært

Flere og flere mænd bruger tid og penge på accesories, som fx manchetknapper, ure, halskæder og ringe. Ringe er ikke noget man ser utrolig mange mænd med, hvis man ser bort fra vielsesringe, men der er faktisk en stor trend for ringe til mænd. Det gælder både ringe, som skiller sig meget ud og er meget brugt indenfor visse miljøer, fx hiphop miljøet, hvor store ringe og bling bling generelt er populært.  Men derudover er der også rigtig mange som bruger mere diskrete og elegante ringe, som passer til det meste tøj og de fleste situationer.

Køb ringe til mænd her – stort udvalg!

I webshoppen Trendhim har man specialiseret sig i accesories til mænd som er lækre og stilrene, men samtidig billige. I webshoppen kan man finde et stort udvalg af meget elegante ringe, som vil passe de fleste stilarter og situationer. Udover en masse andet tilbehør, har Trendhim en ret stor afdeling for ringe, hvor der findes ringe i mange forskellige størrelser, mønstre og farver.

Ringene koster fra 99 til 599 kroner. Dem som koster 599 er også lavet i tungsten, hvilket er et unikt materiale, som er virkelig tungt. Det er dog ikke fordi de nødvendigvis er bedre end dem til 99 kroner. Vi anbefaler ikke at du kigger på prisen, men blot kigger efter lige præcis den du synes der er fedest.

I webshoppen er det både muligt at finde de lidt mere lækre produkter, som fx ringe af tungsten eller endda en keramikring. Langt størstedelen af udvalget er dog ret billigt og har fokus på elegante stålringe, som vil passe de fleste looks.

Alt efter hvilken type man er, kan det anbefales at få en stilren ring, som matcher ens look. Vælger man mange forskellige mønstre på samme tid, kan det hurtigt så rodet ud, og derfor vælger mange en stilren ring, som måske har en glat overflade.

Jeg ved godt det ikke er til fingeren, men jeg synes lige i skal tjekke disse super fede bling bling øreringe ud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *