Rosenkrans halskæder er moderne

Om sommeren ser man ofte rosenkrans halskæder, som er lange halskæder der består af små kugler og et kors som vedhæng. Hvorfor de er pludselig er blevet populære er svært at sige, men de har fandtes i lang tid, og kaldes normalt en bedekrans. Smykket er normalt brugt af katolikker ved bøn, og har præcis 59 kugler på kæden og selvfølgelig det obligatoriske kors som vedhæng.

Billige rosenkrans halskæder – mange slags – se udvalget her!

Rosenkrans halskæden blev simpelthen brugt til en bestemt bøn, hvor man fx skulle sige et bestemt antal fadervor for hver kugle. Dette er ikke så brugt af unge katolikker, men den seneste tid er halskæderne blevet en smart og moderne accesorie, som unge mennesker bruger – og samtidig ikke tillægger stor religiøs værdi.

Normalt er halskæderne forholdsvist lange, så de hænger helt nede omkring maven. Halskæden findes i mange forskellige materialer, så som træ, glas og plastik. Da smykket er blevet utrolig populært de senere år, er der kommet en masse billigere udgaver, hvor materialerne sagtens kan have en rimelig høj kvalitet. Disse bruges ofte af unge, som hovedsageligt har smykket på grund af moden.

Flere kendte har også brugt denne type halskæde, og det har også betydet meget for at dens popularitet har spredt sig hurtigt. Smykket er ret markant, da det fylder meget og ofte hænger helt ned til maven. Derfor er det et smykke som man lægger mærke til.

Hos Trendhim kan du købe billige Rosenkrans halskæder af høj kvalitet, hvor kuglerne netop er lavet af glas, og ikke af billig plastik.

Glas rosenkrans halskæder i god kvalitet – se udvalget her!

Rosenkrans halskæderne koster fra kun 49 kroner! Og kvaliteten er slet ikke så ringe endda.

Hvis du er på udkig efter en sort rosenkrans halskæde, så tjek vores indlæg ud om den.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *