Slips pifter din stil op!

Slips er ikke kun noget som skal forbindes med kedelige, grå mænd som går i jakkesæt på arbejdet og sidder på kontor hele dagen. Slips kan tilpasses netop dit look, så det bliver en accesorie, som krydrer  dit look lidt ekstra. I stedet for blot at have en ensfarvet skjorte på, kan man vælge at kombinere det med et simpelt og tyndt slips, som giver et anderledes look.

Billige slips – mange slags – se udvalget her!

Slips kan altså både bruges til dit hverdags look, men selvfølgelig også til fest og andre situationer, hvor man skal have pænt tøj på. Uanset om man går meget eller lidt i slips, er det en god idé at have en række forskellige slips, så det matcher ens sæt tøj. Normalt er det godt have nogle forskellige ensfarvede slips, som kan bruges til forskellige skjorter. Dette kan kombineres med slips med forskellige mønstre, for at krydre ens hverdagstøj.

De tynde slips var utrolig populære en årgang, og er det faktisk stadig. De giver et lidt anderledes og mindre officelt og fint look end de normale brede slips. Dette skyldes ikke mindst diverse kendte popstjerner, som har brugt tyndere slips. Heriblandt kan blandt andet nævnes Justin Timberlake.

Alle slips koster kun kr. 199 – se udvalget her!

Slips findes i forskellige prisklasser, men da det absolut kan anbefales at have en række forskellige, anbefales det også at kigge efter nogle af de lidt billigere slips. Det kan du finde hos Trendhim, hvor de ligeledes har mange forskellige farver og mønstre, så du finder lige netop det slips der passer dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *