Manchetknapper viser stil

Manchetknapper er en gammel ting, men noget som krydrer det helt eksklusive look lidt ekstra. Manchetkanpper er yderst diskrete, da de er ganske små, men kan alligevel være af sådan en form, at de kan være meget i øjenfaldende.

Se det store udvalg af manchetknapper

Manchetknapper er ikke noget man går med normalt, men når man fx har det fine sæt tøj på til fest, kan et par manchetknapper krydre ens look lidt ekstra. Normalt bruges manchetknapper kun når man har jakkesæt på, og ikke når man bare har en skjorte på til ens jeans.

Ved køb af nogle skjorter følger der ofte et sæt simple og billige manchetknapper med, men det er faktisk muligt at finde dem i alle størrelser, former og endda i forskellige farver. Alt efter hvilken forbindelse man skal have dem på i, og ikke mindst hvilken type man er, kan man finde mere eller mindre diskrete udgaver af manchetknapper. Vil man have et lidt anderledes look, kan man finde manchetknapper formet som dollar-tegn eller hvad med manchetknapper der er forgyldt?

Manchetknapperne koster 149 kroner eller 249 kroner. Den eneste forskel der er på dem, er faktisk designet. Så du kan lige så godt købe de manchetknapper til 149 kroner, selvfølgelig kun hvis du kan finde nogle du kan lide.

Hos Trendhim kan man finde en del forskellige manchetknapper, hvor langt de fleste er stilrene, og i forskellige former og generelt ret stilrene. Derudover sælger Trendhim også machetknapper i sæt med slipsenåle, så disse passer sammen. Det er smart at vælge et sæt, såfremt man har tænkt sig at bruge en slipsenål også – Det skaber absolut det mest stilrene look.

Hvis du virkelig vil krydre, så kan du også købe et look a like Burberry slips, hvis du er til sådan noget.

Da manchetknapperne hos Trendhim er meget billige kan det kun anbefales at købe et par forskellige typer, så man får nogle der passer til ens forskellige jakkesæt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *