Klæder skaber folk

Unge mænd i dag klæder sig på alverdens spraglede måder, hvad enten det er farverige hættetrøjer og hængerøvsbukser eller om det er hipsterens skovmandsskjorte og jeans. Dagligdagstøj i dag, kan antage mange, mere eller mindre, elegante stile, hvilket fuldstændig afhænger af, hvad der nu er moderne. Men der er tidspunkter, hvor man skal gøre noget mere ud af sig selv, og hvor det er vigtigt at være elegant. Tidspunkter hvor man skal vise klasse og på alle måder ose af, at man har styr på tingene.

Vi har sammensat en lille guide til, hvordan især unge mænd kan få et stilet og elegant look, med nogle ganske simple metoder.

De rigtige sko er afgørende

Lad os starte fra bunde, om man så må sige, med fodtøjet. Velsiddende, stilrene sko, med et klassisk udseende er afgørende, for at det stilfulde look er komplet. Man kan komme med nok så elegant og flot tøj, men hvis man så har et par hvide sneakers på, så er det hele ødelagt.

Hvis du aldrig nogensinde har ejet et par rigtige gode lædersko, så får du nok en overraskelse, når du ser prisen. Men husk at det er ikke bare en luksus for de super rige, nej et par gode sko er et must for enhver rigtig mand.

Klæd dig så du ser ældre ud

Man skal klæde sig så det passer til ens alder, så hvis du midt i tyverne, stadig klæder dig som en teenager, så er der ikke nogen, der behandler dig som andet. Skaf dig af med alle de gamle T-shirts, med store print og letpåklædte kvinder. Drop hængerøvsbukserne, for du er ikke 15 år længere. Det er på tide at blive voksen og klæde dig som sådan.

Behold en smule til rengøring og havearbejde, men doner resten til genbrug.

Hav mindst et godt jakkesæt i din garderobe

Uanset hvem du er og hvad du laver, så kommer der tidspunkter, hvor du får brug for et godt jakkesæt. Arbejder du i en branche, hvor jakkesæt er dresscoden, så sørg for at have et bredt udvalg, så du kan skifte stil efter behov. Men for de fleste mennesker, der ikke bærer jakkesæt til daglig, så er det nok med et enkelt godt jakkesæt i en mørk farve, så man altid kan være elegant og ose af klasse.

Alle mænd skal opleve at eje mindst et skræddersyet jakkesæt i sit liv og det er ikke noget, der behøver at koste en formue, så der er ingen undskyldning. Kig forbi www.suitsyou.dk og se hvordan du kan få et skræddersyet jakkesæt, der passer perfekt til dine behov.

Tilbehøret sætter prikken over i’et.

Et engelsk udtryk siger ”The Devil is in the detail”, hvilket kort sagt betyder, at detaljer kan være altafgørende og hvis man springer over hvor gærdet er lavest, så kan det ødelægge alt.

Derfor er det vigtigt, at man som mand sørger for at have godt styr på sine accessoires. Det er slips, manchetknapper, smykker og ure. Når det kommer til accessoires og elegance, så er mindre altid bedre hos mænd. Faktisk kan det være rigeligt med et flot slips og et pænt ur. Find dit nye ur her og fuldend looket, så du er klar til at tage verden med storm, og lad dit nye look blive en del af dig selv og din identitet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Klæder skaber folk, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *