Inddrag børnene i tøjvalget

De fleste forældre kan nikke genkendende til kampen hver morgen, når lille Jens ikke vil tage sit tøj på. Det kan til tider være en umulig kamp, som bare ikke kan vindes uden at tage alternative midler i brug. Særligt kan det være en hård kamp, når du har travlt og skal nå på arbejde til tiden. Løsningen bliver derfor ofte, at du må give barnet tøjet på, selvom du godt ved, at dit barn er blevet alt for gammel til den slags. Men hvordan løser du egentlig problemet? Der findes ikke noget entydigt svar eller én konkret løsning, som kan afhjælpe problemet. Det handler derfor om at prøve sig frem. Artiklen her giver dig tips og tricks, så lille Jens hurtigt kommer i tøjet helt uden din hjælp.

Gør tøjvalget til en leg

De fleste børn er mere selvstændige, end vi går og tror. Derfor lyder første forslag på, at du bør inddrage dit barn i tøjvalget. At inddrage dit barn i tøjvalget kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Det kan være om morgenen, når lille Jens skal tage sit tøj på. I stedet for at du lægger noget tøj frem, så inddrag lille Jens i beslutningen om, hvilket tøj han skal have på i børnehave. Hvis du ikke ønsker, at dit barn skal rode hele skabet igennem, eller hvis du ikke ønsker, at dit barn møder op i børnehave med gule bukser, grønne sokker og en blå bluse, så er der heldigvis råd for det. Du kan nemlig i stedet give ham valget mellem to eller flere forskellige bluser. Når dit barn får muligheden for selv at vælge, vil han muligvis være mere motiveret til selv at tage blusen på. Det handler simpelthen om at gøre påklædning til en leg, hvor der er muligheder og valg at tage. Påklædning bliver således ikke en træls pligt.

Det er ikke kun om morgenen, men kan også sagtens bruges når nattøjet skal udvælges om aftenen.

Shopping er også for børn

De fleste børn er enormt glade for at lege med Lego. Så hvis de kan få Lego figurer, design og meget andet fra Lego-verdenen på deres tøj, bliver tøjkampen hurtigt sluttet. Du kan få det populære Lego Wear til både piger og drenge. Lego Wear er børnetøj i høj kvalitet. Du kan få alt mulig forskellig tøj med Lego Star Wars, Lego Duplo, Lego Ninjago og meget, meget andet. Der er derfor rig mulighed for at få Lego Wear tøj med dit barns yndlings Lego legetøj på. Lego Wear børnetøjet kan derfor lynhurtigt blive dit barns nye yndlingstøj. Ved at præsentere dit barn for Lego Wear tøjet, gør du det til en oplevelse at købe tøj for dit barn. Det er derfor en oplagt mulighed for at inddrage dit barn i tøjkøbet og sikre dig, at junior er helt vild med sit nye tøj. Så hvis du køber Lego Wear tøj til dit barn, er der ingen tvivl om, hvad han/hun skal have på hver dag i det næste stykke tid. Yderligere ligger tøjet i et meget fornuftigt prisleje, der gør, at alle kan være med.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *