Hvordan skal den afdøde klædes på i kisten?

Dødsfald kan ramme hårdt, og midt i sorgen over tabet, kan det føles helt uoverskueligt og ganske umuligt at sige ret farvel til dem, man har mistet. Derfor er det vigtigt at finde den rigtige bedemand. Har du brug for en bedemand i Rudersdal og omegn, er Elholm Begravelse et godt bud.

Fokus på omsorg, empati og tillid

Med flere års erfaring som bedemand nær Rudersdal tager Elholm Begravelse sig med sikker hånd af alle de praktiske detaljer, der kan føles uoverskuelige, når der skal planlægges en begravelse eller bisættelse. Med fokus på omsorg, empati og tillid sætter denne bedemand nær Rudersdal de efterladtes ønsker højt og forsøger at yde så meget støtte som muligt til dem, der har mistet, så der også bliver tid til eftertanke og at træffe de beslutninger, der føles helt i tråd med den afsked, man ønsker.

Forløbet starter typisk med en samtale, som kan finde både på plejehjemmet, hospitalet, i eget hjem eller i en af bedemandens lokaler nær Rudersdal. Uanset hvor det bliver, er de efterladte garanteret en nær og fortrolig samtale om deres behov og ønsker for en begravelse eller bisættelse.

Det er ved denne samtale, at der typisk vælges kirkegård, blomster og kiste – eller i det tilfælde, at man ønsker en borgerlig højtidelighed, tales der om mulige steder, hvor sådan en kan holdes. Bedemanden nær Rudersdal har også et tæt samarbejde med solist Lone Wagner fra Aveto, som kan arrange musikindslag, der garanterer en helt personlig og mindeværdig afsked.

Bedemanden der tager sig af det meste

Bedemanden tæt ved Rudersdal tager sig af alle praktiske detaljer i forbindelse med planlægningen af højtideligheden, såsom at tage kontakt til kordegnen, præsten og kirkegården, sætte tidspunktet for højtideligheden, udsmykke kirken, og at bestille salmehæfter, kistebærere og dødsannoncer.

Elholm Begravelse består af Christina, Lone og Marianne, som har kontorer placeret i Allerød, Hellerup og Virum. Deres mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse eller begravelse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *