Jakkesæt udlejning

At leje et jakkesæt er en smart og billig løsning på dine problemer før en stor begivenhed. At købe et jakkesæt er som regel en stor investering, og derfor er jakkesæts udlejning ofte en kærkommen løsning. Den helt store fordel ved at benytte sig af denne mulighed, er selvfølgelig at man sparer mange penge. Det er lige meget om det er et mindre selskab, et bryllup eller et barnedåb, jakkesæt udlejningen er til alle begivenheder, store som små.

Her kan du leje jakkesæt

En af de største internetsider der beskæftiger sig med jakkesæt udlejning, er Amorin.dk. På Amorin er der et stort og bredt udvalg af alt slags tøj, både til kvinder og mænd. Virksomheden blev oprettet tilbage i 1947, og har altså i over 60 år leveret kvalitets tøj til udlejning. Deres måske største forretningsområde er jakkesæt udlejning, hvor de da også har et meget stort udvalg. Hvad enten man skal til konfirmation, bryllup, firmaarrangement, galla eller noget helt femte, kan man finde det på deres hjemmeside. Samtidig er det værd at bemærke at de oven i købet forhandler flere forskellige mærker, hvilket gør at du kan leje det jakkesæt der passer lige netop din smag og stil. Et eksempel på prisforskellen mellem at købe og leje et jakkesæt er at man skal give på den gode side af 2000 kroner for et jakkesæt fra Falbe, mens man på Amorin.dk kan leje et komplet sæt til under 600 kroner. Ydermere yder de gratis levering til hele Danmark, hvis man blot bestiller for over 425 kroner, og er man student og skal bruge et jakkesæt til gallamiddagen, får man 10 % rabat oven i hatten. Det er altså store besparelser man kan gøre sig, og hvis man i forvejen ved at man ikke kommer til at benytte jakkesættet fremover, må jakkesæt udlejning være den optimale løsning.

Der findes også utallige andre internetsider med jakkesæt udlejning, blandt andet bryllup-guide.dk. Denne side er som navnet antyder primært rettet mod bryllupsgæster eller brudgommen, og er derfor ikke lige nyttig i alle tilfælde. De har dog ligesom Amorin et bredt udvalg af jakkesæt til udlejning, og kan derfor også benyttes i mange tilfælde. En anden af de større jakkesæt udlejere i Danmark, er Tryllespejlet. Tryllespejlet er en århusiansk virksomhed, og beskæftiger sig som sagt med primært jakkesæt udlejning til alle slags selskaber og arrangementer.

Husk altid at tjekke om der findes en rabatkode til de sider som du handler på.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (16 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Jakkesæt udlejning, 4.5 out of 10 based on 16 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *