Jakkesæt Matinique

Stadigt flere vælger at købe jakkesæt fra et af de førende brands, både fordi man får kvalitet og et lækkert design for sine penge, men også fordi man er garanteret et produkt, der er særdeles langtidsholdbar.

Du kan købe Matinique jakkesæt her

Hvis man for eksempel vælger et jakkesæt Matinique er man sikker på at få fantastisk kvalitet, lækkert design og fremragende stil, der holder meget længere end et par sæsoner. Noget af det, som karakteriserer Matiniques kollektioner er, at det altid er muligt at kombinere, mikse, nedtone og markere forskellige stilretninger og looks med blot få produkter. Her kan man dresse ned og dresse up, kvaliteten forbliver den samme – nemlig unik.

Matinique – dansk og fremragende

Mange danskere, der handler hos Matinique er ikke klar over, at der er tale om en dansk virksomhed. Desto mere grund er der til at være stolt over, at vi her i landet har designere, der kan udvikle og fremstille så unikke produkter. Matinique blev etableret i 1973 af Niels Martinsen, hvis vision var at skabe komfortabel herremode af højeste kvalitet. Det må man sige, lykkedes for ham, da virksomheden i dag har mere end 850 forretninger spredt ud over hele verden. Det er klart, at med så fremragende et produkt er interessen for Matinique blevet stor og intensiv, og det skyldes blandt andet, at man tilbage i 2002 omdefinerede brandet og fik det mere eller mere relanceret på den internationale scene. Hvorfor ikke blive en del af denne modesucces, det er nemt og enkelt med et jakkesæt fra Matinique.

Køb Matinique jakkesæt her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Jakkesæt Matinique, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *