Super lækkert Tiger of Sweden jakkesæt

Jeg er helt vild med Tiger of Sweden, og ikke mindst deres jakkesæt! Det er bare super kvalitet, og har en perfekt pasform og så er det noget som imponerer. Desuden findes det i 3 farver sort, sort nålestribet samt koksgrå.

Tiger of Sweden jakkesæt

Tiger of Sweden er en af tidens hotteste mærker, og jeg er personligt også stor fan af Tiger of Sweden. En af mine kammerater er den heldige ejer af et jakkesæt fra Tiger of Sweden, og jeg må erkende jeg er misundelig!
Materialerne, pasformen, modellen ja alt ser bare super godt ud.

Tiger of Sweden blazer

Blazeren er en model med 2-knapslukning, lille brystlomme og så kan man selv vælge om lommerne foran skal være med lommeklap eller paspoleret lomme. Ønsker man med lommeklap, lader man den bare sidde. Ønsker man sin Tiger of Sweden blazer skal være med paspoleret lomme, ja så stopper man bare lommeklappen ned i lommen, det er smart 🙂
Tiger of Sweden blazeren er desuden med slids bagpå og så er der påsyet et Tiger of Sweden mærke på det ene ærme.
Tiger of Sweden blazeren er lavet i 54% polyester, 44% uld & 2% lycra.

Tiger of Sweden habitbukser

Bukserne der matcher blazeren er med paspolerede baglommer samt flatfront skrålommer foran. Som en lille ekstra detalje er der et Tiger of Sweden logo på knapperne. Tiger of Sweden habitbukserne er desuden med lynlåsåbning og i samme kvalitet som Tiger of Sweden blazeren nemlig 54% polyester, 44% uld & 2% lycra.

Så vil du have et jakkesæt som imponerer omkring, og som er super behageligt at have på? Så skal du helt klart have et Tiger of Sweden jakkesæt. Jeg er ihvertfald dybt imponeret.
Billederne jeg har brugt er et Tiger of Sweden jakkesæt i sort, men der findes også et Tiger of Sweden jakkesæt i sort nålestribet, og et Tiger of Sweden jakkesæt i koksgrå som du også kan se hvis du trykker på knappen nedenunder.

Når man investerer i så lækkert et jakkesæt, så skal man også have en lækker skjorte, og der kan jeg anbefale en ensfarvet skjorte fra bzr by Bruuns Bazaar. Og har du ikke et stilfuldt bælte, kan et sort Tiger of Sweden læderbælte anbefales.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *