Tiger Of Sweden taske

Leder du efter en fed Tiger Of Sweden taske? Så læs med her, så bliver du klogere..

Vi har nemlig testet en Tiger Of Sweden taske på opfordring af en af vores læsere, og det er vi virkelig glad for at vi gjorde. Det kan godt være at de er halvdyre, men til gengæld der får du også bare kvalitet. Virkelig top klasse kvalitet, det bliver ikke meget bedre.

 

Vi valgte at teste en læder skuldertaske fra Tiger Of Sweden. Alt i alt er der 5 rum i tasken, hvor af der er ét stort, et halv stort, og så er resten små rum/lommer i tasken. Den passer fint til en bærbar, men samtidig kan du også godt have bøger eller papirer med.

Vi synes det er fedt at se sådan en taske. Normalt når man ser computertasker, så er de som regel lidt kedelige, men her der viser det bare at du har stil!

Derudover så er også kvalitet, for den er jo lavet af læder. Så det er en taske du kan bruge de næste mange år! Sort læder går heller aldrig af mode, så det er faktisk først når du bliver træt af den, at du må skille dig af med den. Og når du så en dag skal af med din Tiger Of Sweden taske, så kan du være sikker på at du stadig kan få mange penge for den, fordi den nu er den kvalitet, som det er.

Tiger Of Sweden lædertaske

Se tasken her

Generelt så er vi faktisk blevet super glade for Tiger Of Sweden, hvis du ikke allerede har bemærket det. Derfor har vi skrevet en del om det, og det vil vi også gøre fremover. Hvis du vil have noget som matcher perfekt med denne lædertaske, så tjek denne artikel med et Tiger Of Sweden læderbælte ud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *