Accessories skal vælge med omhu

De sidste par dage, har vi skrevet en del om accesories. Det har været alt lige fra ure, halstørklæde, ringe til mænd og en masse andre smykker til mænd.

Men det er vigtigt at du vælger de accesories du køber, med omhu. Fordi alle accesories passer ikke til alle. Ligesom med tøj, så er det jo ganske enkelt heller ikke alt der passer til en. Men når vi har med accesories at gøre, så kan det være svært lige at se hvad der passer til en. For med tøj kan man nemt se om farven er god, men det er straks værre når vi snakker om accesories.

Ringe til mænd

Lad os tage et eksempel. Her for nyligt skrev vi om at ringe til mænd stadig er populært. Det er også helt korrekt, det er stadig moderigtigt at gå med ringe, selvom man er mand. Men det kræver bare at det passer til en. Man kan nemt finde en ring, som man synes er fed. Der findes nemlig utrolig mange forskellige slags ringe.

Hvordan finder man så ud af om det passer til en? Det er svært at give et generelt svar på det. Dybest set, så drejer det sig jo om, at man føler sig tilpas når man har ring på.

Nogle gange kan det også være svært at finde en ring, som man er glad for, men så er et godt tip at kigge efter typer der ligner dig, og så se hvordan deres ring ser ud.

Som mand er det også vigtigt man tænker over at det ikke ligner en forlovelsesring, og at den sidder på rigtige hånd!

Man skal også huske, at hvis ringen er stor og kraftig, så skal man også helst være stor og kraftig. Ellers kan man nemt komme til at sende nogle forkerte signaler.

Der er ikke særlig mange mænd, der går med ringe, men til nogle af dem der gør, så er det rigtig pænt. Så tænk over hvilke signaler, som ringen sender.

Men der findes jo heldigvis også andet end ringe til mænd. Der er jo nemlig en masse andre accessories som er lidt mere ligetil. Fx. Så er der armbånd, og de kan nemt pifte din stil op.

Armbånd

Faktisk kan et armbånd gøre utrolig meget. Det virker måske ikke lige sådan, men hvis man har en kortærmet t-shirt eller polo på, så kan det faktisk betyde vildt meget. Jeg er begyndt ofte at have et armbånd eller et ur på, for jeg synes virkelig det giver en fed effekt, fremfor blot en bar arm.

Armbånd er heller ikke lige så svære at købe som ringe. Armbånd findes nemlig i mange hundredevis, og der findes rigtig mange forskellige modeller. Efter min mening, så når vi snakker om armbånd, så gør det ikke særlig meget om det er et kendt mærke der står bag. For min skyld må det gerne være et no-brand.

Når man vælger et no-brand, så kan man også have et lidt større udvalg. Jeg har personligt ca. 10 armbånd liggende, som passer til hver sin stil. Jeg ved fx. at det ene passer rigtig godt til polos, et andet passer bedre til når jeg har lange ærmer osv.

Så finder man også hurtigt ud af hvad man egentlig synes er mest behageligt, om det er træ armbånd, eller om det er læder armbånd. For mit vedkommende synes jeg at træarmbånd er de mest behagelige hvis det er varmt, og læderarmbånd er fine når det er kolde, for så hjælper de også med at holde ens håndled lidt varme.

Der er rigtig mange shops der sælger armbånd på nettet, en af dem er Trendhim.dk (klik)! De har et mega stort udvalg, så der kan du uden tvivl finde nogle armbånd som du vil synes godt om.

Ure til mænd

Et ur må næsten gå under kategorien ‘Must have’. Det er i hvert fald en af mine accessories, der er uundværlige for mig. Uden mit ur føler jeg ofte at min arm er helt nøgen, hvis jeg ikke har nogle armbånd på.

Jeg bruger ofte ur, som det ‘normale’ og så til festlige lejligheder, hvor det passer ind, tager jeg så nogle armbånd eller noget på. Armbånd er også mere velegnet til om sommeren, hvor det kan være lidt irriterende at rende rundt med et ur og svede på armen hvor det sidder.

Ure har faktisk gennemgået en ret stor ændring, igennem tiden. For nu der bruger jeg faktisk aldrig mit ur, selvom jeg har det på hele tiden, til at tjekke hvad klokken er. Jeg tjekker altid klokken på min iPhone. Jeg ved ikke hvorfor, men for mig er mit ur ikke et redskab, men mere bare en accessorie.

Halstørklæder til mænd

Jeg ser på halstørklæder, på to forskellige måder. Der er de praktiske halstørklæder, som man har på om vinteren for at holde varmen om halsen og så er der de halstørklæder som man går med indendørs.

Dem som man blot bruger til at holde varmen, skriver vi ikke så meget om. For hvis det er det eneste formål, så er det jo bare med at finde et godt tykt halstørklæde, og så købe det.

De halstørklæder vi til gengæld skriver en del om, er dem man bruger indendørs også. De bliver selvfølgelig også brugt udenfor, og er også rigtig gode til at holde varmen i. Men det er bare halstørklæder, som der kan bruges indenfor.

Vores krav for at halstørklæder kan bruges indenfor, er at de er enkle. Det nytter ikke noget at de er alt for farverige, eller for store, for så ser det enten kikset ud, eller er alt for varmt at have dem på indenfor. De skal helst være forholdsvis enkle. Et godt eksempel er et Hilfiger strik halstørklæde. Det har lidt farver, og er varmt, men samtidig kan man også godt have det på indenfor i skolen, eller på arbejdspladsen hvor det er lidt koldt.

Det er klart, at der findes selvfølgelig halstørklæder som både er varme, og som også kan bruges indenfor. Et godt eksempel er det Lacoste halstørklæde som vi har skrevet om. Det er nemlig rigtig enkelt, og samtidig kan det sagtens bruges udenfor, fordi det er godt til at holde på varmen.

Halskæder til mænd

Her har jeg det på lidt samme måde som da jeg skrev om ringe til mænd. Det kræver virkelig at man tænker over hvilken halskæde, som man vælger at gå med.

Ligesom indenfor ringe, så er halskæder også et meget vidt begreb. Der er jo de poppede rosenkrans halskæder, og så er der også sølvkæderne, som er til de lidt mere ‘tunge’ drenge.

Så er der igen også halskæderne som vi allesammen kender dem, med et kors, hajtand, eller andet symbol på. Det passer faktisk til stort set alle drenge, og det fedeste er hvis man har en historie at fortælle med sin halskæde. Det er også noget som pigerne gerne vil høre om 🙂

Halskæder er også noget jeg ofte bruger. Hvis man har en v-hals på, så giver det faktisk en rigtig fed effekt. Igen så tænk over hvilken halskæde du har på, og hvilke signaler den sender.

Generelt når det handler om accessories til mænd, så er det ikke noget du kan få, for meget af. Der er altid en eller anden lejlighed, hvor du vil kunne bruge dine accessories. Ved at være mand og bære accessories, så viser du også at du går op i dig selv, og dit udseende. Det sender nogle positive signaler, at du ikke bare er ligeglad.
Accessories er ofte med til at give din stil et pift i den rigtige retning, og det vil vi jo allesammen gerne have. Så tag ud og shop en masse accessories, og lav så denne regel: Jeg skal bære minimum en accessorie hver dag. Når du føler dig tilpas med den, kan du så tage flere på, alt efter hvordan du synes det passer.

Hvis du ikke har gået så meget med accessories før, og det måske er først gang du skal have ring eller halskæde på, så tag det evt. på til en festlig lejlighed. Så kan du lige se vennernes reaktion, uden det bliver for meget.

TIP: Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke accesories du skal vælge, så er det en rigtig god idé at have en veninde siddende ved siden af til at hjælpe. Det kan godt være at du føler det måske er lidt pinligt, men faktisk synes de fleste piger bare det er sødt, og sætter pris på at du stoler nok på dem, til at de må hjælpe med at vælge din accessories. Og så er du også sikre på, at de synes at det er nogle fede accessories.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *