Bælter som accessories

De fleste mænd har flere bælter, men de er ofte blot en del af garderoben fordi de har en konret funktion – At holde bukserne oppe. Men faktisk kan bælter betyde en del for ens samlede look, og de bruges derfor også som en accessorie, der kan krydre ens samlede look.

Se udvalget af Bælter her!

Bæltetyper

Der findes et hav af forskellige typer af bælter, hvor langt størstedelen er lavet af læder, en mindre del af forskelligt stofmateriale og endda enkelte af plastik. Bælter har selvfølgelig den funktion at de skal holde bukserne oppe, men derudover har bæltespændet været den ting som man mest har ændret og gjort speciel. Alt efter hvilken type man er, kan man finde forskellige spænder, som passer til ens resterende tøj.

Hos Trendhim, som er en webshop specialiseret i accesories til mænd, har de et udvalg af forskellige bælter, hvor der specielt er fokus på bæltespænderne. Disse spænder kan både være helt diskrete, eller de kan have store former og forskellige figurer på dem. Derudover kan man også finde bæltespænder med forskellige ord ”indgraveret”.

Bælter efter buksetype

Mange vælger bælte efter hvilken type bukser de har på, og har derfor flere forskellige bælter at vælge i mellem. Det er en god idé at have et godt basisbælte, som man kan bruge til det meste. Dette kan man kombinere med mere specielle bælter, som så kan bruges når lejligheden byder sig.

Hos Trendhim kan du finde de forskellige bælter du kan krydre din garderobe med. Hos Trendhim er der foruden kvalitet, fokus på pris, og det betyder at man kan finde en række lækre bælter af høj kvalitet til en forholdsvis lav pris.

Det er primært ‘no brands’ bælter der er tale om, men hvis du er til mærkevarer så tag et kig på et billigt Diesel bælte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *