Hilfiger strik halstørklæde

Så har vi fundet et super fedt halstørklæde frem, fra mærket Hilfiger. Selvom det måske lyder dyrt, så er det, faktisk slet ikke dyrt.

Halstørklædet fra Hilfiger koster nemlig kun 349,75 kr. og det er jo faktisk ikke så galt endda. Du kan købe det ved at klikke her. Faktisk synes jeg det er et ret billigt Hilfiger halstørklæde!

Det kan måske være svært at se på billedet, men halstørklædet er marineblåt, eller meget mørkeblåt kan man også kalde det. Det er helt perfekt til når det begynder at blive koldt, og man samtidig gerne vil se lidt tjekket ud. Det er også en af de halstørklæder som ikke er for store, og ser fede ud, så man kan sagtens gå med det indenfor, hvis det passer til ens stil.

Specielt hvis man går i skole, eller på arbejde, og det er koldt eller trækker, så er Hilfiger halstørklædet meget velegnet. For det ser jo super godt ud, især hvis man så har en fed cardigan ude over. Det kommer selvfølgelig an på hvad man er til, men et forslag kunne være at sætte det sammen med en lyseblå Solid cardigan.

Mørkeblåt Hilfiger halstørklæde

Hilfiger er faktisk et mærke vi er begyndt at skrive en del om herinde på Herretøj Online. De laver nemlig rigtig meget tøj, som er af god kvalitet, enkelt og så i en dejlig kvalitet. Halstørklædet er bestemt ikke en undtagelse, det ser rigtig godt ud, og så er det heller ikke dyrt. Det kan vi godt lide!

Du kan købe halstørklædet herinde

Noget der ville være super tjekket, var hvis man havde halstørklædet udover denne stribede striktrøje fra Hilfiger, det ville se rigtig godt ud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *