Peak fleece

Peak Performance fleece

Hvis du er til lækre, bløde og dejligt varme og isolerende fleece trøjer, så skulle du kigge på nogle af de fantastiske trøjer, om Peak Performance fremstiller. De fås i et væld af farver og i diverse udgaver, blandt andet med og uden hætte.

Du kan købe Peak Performance her

Fleece er et fantastisk materiale, som besidder en lang række egenskaber, der gør det særdeles egnet til outdoorwear, ikke fordi det er vindtæt, for det er det ikke, men fordi det er varmeisolerende og svedtransporterende. Når man køber en Peak Performance fleece trøje er du sikker på at få den sædvanlige topkvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller design.

Peak Performance fleecetrøje

Peak fleece

Du kan købe Peak Performance her

De fleste danskere ved, at fleece er et engelsk ord, og at det er et superblødt og meget behageligt materiale. Men, hvad ellers? Den oprindelige betydning af det engelske ord er ”fårepels” eller ”fåreuld”, og det giver jo god mening. Fleece blev opfundet af den amerikanske virksomhed Malden Mills tilbage i 1979 og på daværende tidspunkt under betegnelsen ”Polar Fleece”. Fleece kan være fremstillet af flere forskellige materialer, og nogle af de fantastiske Peak Performance fleece trøjer er produceret af genbrugsmaterialer, bestemt et skridt i den rigtige, miljøvenlige retning.

Fordele ved fleece

Som sagt kan fleece være fremstillet af forskellige materialer, men på grund af fremstillingsmetoden, hvor fibrene er gjort meget porøse, har det nogle af uldens bedste egenskaber. Fleece er:

1.     Blødt og varmeisolerende

2.     Åndbar, hvilket vil sige svedtransporterende

3.     Let

4.     Hydrofob, som betyder, at det tørrer hurtigt og ikke mister sine varmeisolerende egenskaber, heller ikke når det er vådt. Opsuger kun ca. 1 % af sin vægt i vand

Alt dette gør fleece til et fremragende materiale, når der skal fremstilles beklædning til udendørsbrug, og det er Peak Performance specialister i. Skal du have en fleece vinterhue til turene rundt på golfbanen, eller har du brug for en ny fleecetrøje til turene på pisterne, så er mulighederne der, hvis du handler Peak Performance produkter. I deres store udvalg af outdoorwear finder du et stort og spændende sortiment med mange lækre fleeceprodukter til næsten enhver lejlighed, og naturligvis som altid i den velkendte høje kvalitet, som gør udendørs- og aktivitetsliv til en oplevelse i en klasse helt for sig selv. Peak Performance fleece finder man i både ”Casual” og ”Active” kollektionerne, og alt afhængig af, hvilke aktiviteter fleecen skal bruges til, er man garanteret et førsteklasse produkt, der giver en optimal løsning. Peak Performance fleece er ligeså funktionelt og komfortabelt, som alle de de øvrige produkter i sortimentet, og designet fremstår både smart og moderne, uanset om man er mand, kvinde eller barn. Der er ingen tvivl om, at moden sætter sit præg på branchen, og det gælder naturligvis også, når der produceres fleeceprodukter, som i dag er langt mere spændende end for blot få år siden. Før var fleece indbegrebet af uformelighed og klodsethed,men sådan forholder det sig bestemt ikke mere. Peak Performance fleece er både smart, trendy og sporty – eksklusivt og moderne.

Du kan købe Peak Performance her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *