Peak Performance hætte sweat shirt

Hætte sweat shirt fra Peak Performance i brun

Hættetrøjen er lige nu på tilbud! Nedsat med hele 25 % – måske det er noget for dig?

Peak Performance laver nogle af de fedeste hættetrøjer. Især her til vinter, for de er UTROLIG varme. Men varme er nok et tarveligt ord at bruge, for selvom man har dem på et sted hvor der er vamrt, så er det ikke fordi man sveder helt vildt.

De tilpasser sig nemlig temperaturen, så man hverken sveder eller fryser. Jeg lagde ikke mærke til det i starten, men en dag hvor jeg så lånte en anden sweat shirt, så kunne jeg se forskellen, og den var virkelig stor!

Så efter jeg lånte den anden sweatshirt, så har jeg holdt mig til Peak Perfomance hætte sweat shirts.

De plejer at ligge i den dyre ende af sweat shirts (som regel 7-900 kr.). Jeg vil dog helst ikke bruge ordet ‘dyre’, for de sweat shirts er uden tvivl pengene værd. Så jeg har bestemt mig for at jeg gerne vil bruge pengene på en Peak Performance sweatshirts, selvom det er mange penge. Men det gælder jo bare om at prioritere når man køber tøj.

Når man så har besluttet sig for at købe hættetrøjen fra Peak Performance, så er det altså ret fedt at finde ud af man lige nu kan spare 200 kroner. De ryger jo direkte ned i lommen! Eller det gjorde de så ikke alligevel fordi jeg valgte at købe et sort Imazine ur.

Klik på billedet for at se nærmere på sweat shirten!

Jeg har valgt hættetrøjen i brun. Det er faktisk ikke fordi jeg lige umiddelbart synes det er den fedeste, men jeg synes bare der er så mange som har den i sort, og så ville jeg gerne skille mig lidt ud.

Faktisk er udvalget ret stort, der er virkelig mange man kan vælge imellem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *