New Era caps

New Era er en af de største mærker inden for kasketter eller caps, hvis ikke den største. Og deres kasketter præger et stort del af gadebilledet, og det er der en grund til, for de laver nogle rigtigt fede caps.

Fede New Era caps

New Era har haft stor succes, ved at anvende store amerikanske sportsklubber som logo på deres caps. De nok mest kendte er New Era New York Yankes cappen, sammen med New Era LA cappen. Men de har også lavet caps med andre store sportsklubber som Boston Celtics en stor amerikansk basketball klub.
Alle har set NY og LA kasketten. Boston celtic kasketten er nok mindre kendt, sammen med white sox og Boston red capsene. New Era caps findes desuden i et hav af forskellige farver, og mønstre. New Era capsene er en sværvægter inden for streetwear caps, og vil nok altid være det. En anden stor spiller på markedet er Flexfit caps, som vi også har skrevet om.
Billige New Era caps, er svære at finde, men hvis du følger vores link i bunden, så vil du typisk kunne finde nogle fede New Era caps på tilbud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *