Herretøj i store størrelser

Har du problemer med at finde tøj som er stort nok? Det problem har mange danske mænd, da mange producenter ikke tænker på de lidt større mænd. De fleste mærker stopper ved XL, hvis man er heldig kan man finde en XXL.

Ikke stor størrelse nok

Det er dog langt fra stort nok til alle mænd, og førhen kunne det være svært at finde noget fedt og smart tøj i store størrelser.
Men i dag er der heldigvis nogle der har specialiseret sig i at lave tøj i store størrelser, så størrelsen er ikke længere en undskyldning for ikke at have smart tøj.
Der er få fysiske butikker der forhandler herretøj i store størrelser, og store mænd har det tit ikke godt med at handle tøj.
Men internettet har åbnet helt nye muligheder, og man kan nu i fred og ro sidde derhjemme og kigge på tøj, og der kommer flere og flere webshops med speciale i herretøj i store størrelser, så det efterhånden kan være svært at vælge hvilken webshop man vil benytte.

Store størrelser online

Vi har kigget på nogle af de førende forhandlere af herretøj i store størrelser på nettet, så vil du guides igennem junglen og finde frem til fedt tøj i store størrelser, så læs med her:

www.storedrenge.dk

Som navnet antyder så sælger de tøj i store størrelser. Udvalget er meget stort, og går lige fra regntøj til habitter, og selvfølgelig også jeans, skjorter, T-shirts osv. Så der er lidt for enhver smag, og synes der er noget rigtigt lækkert tøj imellem.
Størrelserne går fra L helt op til, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL og 10XL, så der skulle være mulighed for at finde noget tøj der passer.
Selve processen når man vil købe noget tøj er meget let og overskuelig. Man indtaster først sin mailadresse. Der har de så en fræk lille feature, der gør at den automatisk henter dine oplysninger hvis du har handlet der før. Hvis det er første gang indtaster du blot dine oplysninger, man behøves ikke oprette en bruger for at handle.
Leveringstiden ligger på 1-3 dage, og der er gratis fragt ved køb over 800 kr., ellers koster fragten 59 kr.
Alt i alt en lækker webshop, med stort udvalg og som er godkendt af e-handelsfonden.

Webshop med herretøj

www.xltøj.dk

Endnu en webshop med herretøj i store størrelser.  Deres motto er ”Fedt tøj til store mænd”.  En rigtig lækker webshop, med stort udvalg. Sortimentet indeholder både casual tøj i store størrelser, samt fint tøj som habitter i store størrelser.
Jeg synes det er et rigtigt fedt udvalg, med mange fede artikler til gode priser.
Størrelserne går fra 2Xl til 8XL.
Købs processen er lige til, og meget enkel, lige som jeg personligt gerne vil have det. Når man trykker ”bestilling” kommer man direkte til siden hvor man skal skrive sin adresse osv. Så ikke så meget bøvl, hurtigt og lige til.
Bestilles der inden kl. 12 sendes varen samme dag, og man har pakken dagen efter. Bestiller man efter kl. 12, sendes pakken dagen efter, og der er så en leveringstid på 2 dage.
Bestiller man for mere end 100 kr. er fragten gratis, ellers koster den 64 kr.

Der er mange webshops der sælger herretøj i store størrelser, men det er ikke alle der er lige så seriøse. De to webshops vi har valgt at anmelde er to yderst seriøse webshops, med et godt sortiment.

Vi håber du kunne bruge vores artikel til noget, for selvom man er til herretøj i stor størrelse, kan man stadig godt gå op i mode.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *