Shop Herretøj online uden at blive snydt

Skal du til at købe herretøj online? Så læs denne artikel – så ved du hvad du skal holde øje med, sådan du ikke bliver snydt!

Selvom at der hele tiden bliver anholdt folk for at snyde på internettet, så kommer der desværre også flere snydere til. Men bare rolig, ved at følge vores guide, så kan du føle dig helt sikker.

Det nemmeste er uden tvivl bare at klikke på webshops der sælger herretøj online, og så se på dem. Det er webshops som ikke snyder folk, og som vi har tjekket igennem for dig. Her har vi allerede gjort forarbejdet, så det slipper du for!

Men hvis du nu finder en webshop, uden for den liste, så kommer her en liste over tips og tricks, til at tjekke om netbutikken er sikker:

  • Har shoppen et CVR-nummer? Det står som regel nederst, eller på en ‘Om os’ side. Du kan så tjekke CVR-nummeret på CVR.dk og se om firmaet rent faktisk eksisterer!
  • Er der telefonsupport? Hvis der er det, så prøv at ring til dem og spørg lidt ind til produkterne. Du kan ofte på den måde fornemme om de er reele!
  • Hvordan foregår betalingen? Hvis den foregår over PBS/Nets, så kan du næsten altid være sikker på at shoppen som du handler ved er iorden. PBS gennemgår nemlig alle shops, inden de bliver godkendt, og der bliver ikke lukket nogle snydere igennem.
    Hvis det er bank overførsel så tjek venligst alle de andre punkter, for det kan engang imellem være en oplagt måde at snyde på. Dog findes der seriøse webshops der stadig kun har bank overførsel.
  • Er der skrevet dårlige anmeldelser af dem? Du kan altid tjekke dem ud på fx. Trustpilot.dk, og se hvad andre folk skriver om dem. Ellers så husk at Google er din ven, så søg altid på netbutikken.

Det var en kort check-liste til måder at checke op på netbutikken. Det er selvfølgelig det mest positive udgangspunkt at kigge på ovenstående liste. Men hvordan ser en typisk snydershop så ud?

  • Typisk ligger den på et .com domæne. Fx. www.webshop.com.
  • Shoppen har ikke nogle specielt gode produkttekster, og de er skrevet med dårlig dansk
  • Der er ikke noget navn eller adresse på firmaet
  • Der er meget negativt om dem på nettet

Så hvis den webshop du kigger på, opfylder et af ovenstående punkter, så ville jeg være lidt mere opmærksom. Vi siger ikke at det er en snyder, men du skal bare være ekstra på vagt.

Vi er begyndt på at skrive anmeldelser af webshops her hos Herretøj online. Vi handler som anonyme, så de forskellige webshop-ejere kan ikke se at vi kommer fra herretøj online. Indtil nu har vi anmeldelser af disse webshops:

På herretøj online, der har vi et motto, der siger: Hvis du føler dig utryg, så lade være med at shoppe der. Men finder du shoppen igennem herretøj online, så kan du trygt handle ved dem.

Psst – tillader de kun betaling med bitcoin, så ville vi også anbefale at du lige tjekker shoppen en ekstra gang.

Det er meget bedre at være sikker, i stedet for bagefter at blive snydt, og stå med følelsen af at du havde det på fornemmelsen. Skriv evt. til webshoppen, om de vil sende varerne, og så betale bagefter. Det kræver selvfølgelig at de stoler på dig, men der findes webshop ejere derude, som godt ville kunne gå med på den.

Men som jeg også skrev i starten af indlægget, så kan du også se vores liste over sikre webshops at handle på.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *