Anmeldelse af Jack and Jones online shop

Overvejer du at købe tøj hos Jack and Jones? Så læs artiklen først, og hør på godt og ondt omkring Jack And Jones.

Vi har lavet en grundig gennemgang af deres webshop, som vi nu vil fortælle mere om.

Jack og Jones webshop

Umiddelbart så ligger shoppen på et lidt sjovt domæne, nemlig http://shop.bestseller.com/jack-jones. Jeg har dog gemt den i foretrukne websteder, så jeg altid hurtigt kan finde den frem igen.

Lige når man kommer ind på Jack and Jones webshop, synes jeg godt at den kan virke lidt uoverskuelig. Det fede er dog at der ofte kommer et nyt billede på forsiden, så man kan altid hurtigt finde frem til deres nyheder.

Når man så klikker sig rundt på kategorierne, så er det nogle rigtige gode billeder. Den grå baggrund gør at det ligner at tøjet nærmest har ligget på et gråt gulv, hvor de så har taget billederne. Men samlet set synes jeg det er fedt, for så har man lidt følelsen af at man kender tøjet rigtig godt, inden man køber det, så det ikke skal returneres.

Billederne er også taget fra flere vinkler, og især detaljerne er fotograferet tæt på. Der er også en zoom-funktion, så man er selv udenom det hvis man ikke får set nok på tøjet inden man køber det hjem.

Jeg har handlet hos Jack And Jones et par gange nu, og hver gang så har jegholdt øje med den funktion de har ude i siden som hedder ‘Jack & Jones anbefaler’. Den er inde under selve produktsiden, hvor de foreslår andre ting man kan købe. Og jeg er faktisk en del overrasket over den funktion, fordi hver gang så bliver jeg overrasket over hvor godt at  Hvis jeg lige skal give et eksempel så se denne Milton Jakke. Der foreslår de et par bukser og en fed hættetrøje. Så det er dejligt Jack And Jones giver noget inspiration til indkøbene!

Det er dejlig nemt at vælge størrelse, samt se hvilke størrelser som de ikke har på lager.

Jack&Jones online shop

Det eneste som jeg ikke er helt tilfreds med er deres leveringstid, som ligger på 2-4 dage. De gange jeg har bestilt har dog aldrig taget mere end to dage, hvilket jeg synes er fint nok.

Forsendelse koster 59.00 kr. hvilket er smådyrt, i forhold til så mange andre webshops, så derfor så sørger jeg for at købe meget af gangen, eller evt. dele med en ven.

Alt i alt så synes jeg det er en rigtig flot webshop, og vil gerne anbefale andre at handle i Jack And Jones Webshop.

Hos herretøj online har vi kun gode erfaringer med Jack And jones webshop. Lad os endelig høre hvis I har andre erfaringer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *