Polo shirts – liste over alle polo shirts!

Er du på udkig efter en polo shirt? Så bliver du nemlig meget klogere på hvilken poloshirt du skal vælge.

Vi vil her finde en masse forskellige polo shirts. Hvert eneste stykke tøj har jo en masse værdier. Noget af det er billigt, dyrt, eksklusivt, massproduceret osv. Det hele er forskelligt, og henvender sig til forskellige mennesker. Vi håber at dette blogindlæg kan hjælpe dig med at finde en polo shirt som du er vild med.

Grundene til at man vælger at gå fx. i Ralph Lauren kan jo være meget forskellige. Nogle vælger det pga. Kvaliteten, andre vælger det fordi at Ralph Lauren har et virkelig godt brand, og er populært. Vi har her fundet nogle forslag til Polo shirts, der matcher kvaliteten, nogle som matcher brandet og til sidst nogle polo shirts der både er populære og er af høj kvalitet.

Hvis vi starter med at finde nogle kvalitets polo shirts, så kan man ikke komme uden om Bertoni poloshirts. Vi har tidligere skrevet om dem her på bloggen, men vi synes dog stadig at det er godt lige at gøre opmærksom på dem igen.
Bertoni er nemlig virkelig kvalitet. Og som regel så er Bertoni meget dyrere. Jeg forstår ikke, hvordan at webshoppen, kan sælge Bertoni poloshirts så billigt, men måske man bare skulle smide en i kurve, og være glad for at de kan?

Men i hvert fald så får du ved køb af Bertoni poloshirts en virkelig fed kvalitet, som holder til mange vaske. Rent udseende mæssigt er det dog ikke fordi at det er noget specielt, men nu er det også begrænset, hvad man kan få for 100 kr.

Køb Bertoni polo shirts klik på den grønne knap.

Det var som sagt hvis du lagde meget vægt på kvalitet.

Nu skal vi kigge lidt på, hvis du blot vil have en poloshirt der ser fed ud! Du går ikke så meget op i, hvilket mærke det er, du vil egentlig bare gerne have en fed poloshirt.

Jeg har fundet et par forskellige frem, som lige kommer her med billede:

Her var tre gode forslag. Priserne varierer meget på dem, men klik ind på dem, så kan du se præcis hvad de koster. Her er det som sagt udseende der er lagt meget vægt på. Jeg synes selv de er super fede, især den blå polo shirt fra Kronstadt. Lige præcis den blå farve vil også blive populær til sommer, så hvorfor ikke være i god tid?

Nu er det så tid til at finde et par brands, som minder meget om Ralph Lauren. Der er nemlig mange der leder efter Ralph Lauren poloer, men desværre så er de utrolig dyre og svære at finde på nettet. Men bare rolig! For der findes heldigvis et par alternativer.

For det første så har vi Lacoste poloer, som du nok allerede kender. Det er den lille krokodille, som længere har været utrolig populær. Den har eksisteret i rigtig mange år, og vil uden tvivl også eksistere i mange år, ud i fremtiden. De matcher helt sikkert både Ralph Lauren på kvaliteten, og på udseende.

Så er der også Tommy Hilfiger Poloer som også er super fede. De er kendt med det lille rød/hvide flag og har faktisk fået et rigtig stort udvalg af forskellige poloer, så der er noget for enhver smag.

Nu har vi forsøgt at skabe et godt overblik, over de mange forskellige polo shirts, som der findes. Hvis du har noget godt at byde ind med, så skriv endelig en kommentar!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Polo shirts - liste over alle polo shirts!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *