Landsholdstrøje

Landsholdstrøje – Danmark til EM 2012

Det bliver et must at have en landsholdstrøje, nu det lige er om hjørnet, at Landsholdet i fodbold skal spille EM 2012 slutrunde nede i Polen og Ukraine. Det er vi rigtig mange der glæder os til.

Du skal jo selvfølgelig have alt udstyret i orden, lige fra den populære landsholdstrøje fra 86 og den velkendte klaphat. Det er alle de røde og hvide farver der skal frem, for nu skal vi dælme heppe landsholdet til sejr i EM 2012.

Landsholdstrøjens design

Landsholdstrøjen er holdt i de lækre røde og hvide farver som vi kender dem. De har dog et lidt mere moderne udtryk end de gamle trøjer fra tidligere slutrunder. Du husker måske de stribede trøjer og med ultra korte shorts knyttet til. Dem som Preben Elkjær løb rundt i – det var tider. Det er ikke tøj der er muligt at få fat i længere, med mindre du finder dem i noget genbrug.

Køb landsholdstrøjen hos UniSport

Her er et par billeder af de nye landsholdstrøjer

Landsholdstrøje
Landsholdstrøje - rød

 

hjemmebanetrøje
Hjemmebane landsholdstrøje - hvid
landsholdssæt
Landsholdssæt - Shorts og T-shirt

Design inspireret fra 1992, hvor vi jo vandt EM guld – og DBU fejrer derfor 20 års jubilæum ved netop af kopiere dele af det design som Peter Schmiekel, Brian Laudrup, Flemming Poulsen, John Faxe Jensen og de andre legender vandt guldet i. Det, kombineret med Nik & Jay der har lavet den officielle landsholdssang – så kan det da kun gå landsholdet godt. Landsholdstrøjen er der i hvert fald ikke jinxet med.

Hjemmebanetrøjen har den nøjagtig samme krave som i 92, hvorimod udebanetrøjen, den hvide, har fået en lidt anden krave, så den adskiller sig mere. DBU har også fået broderet et logo ind i nakken, hvor der står “European Champion ’92 – 1992 2012 20th anniversary” – en hyldest til vores Europa Mesterskab i 1992, en fin gestus.

Adidas står bag trøjen

Det er jo ikke længere Hummel der er sponsorer til landsholdstrøjen, som det var i rigtig mange år. Det er i stedet for blevet Adidas – men det har bestemt ikke forringet kvaliteten – eller brandet for den sags skyld. Det er også Adidas’ velkendte striber der er ned af skuldrene på trøjen. Det giver det et rigtig godt udtryk.

Dødens pulje

Danmark mangler næsten kun Spanien, så havde vi fået alle de værste modstandere i den indledende pulje. Vi skal spille imod Tyskland, Holland og Portugal. Vi skal nok tvære Portugal ud, men Holland har vi ikke de bedste erfaringer med. Jeg tror dog at vi har en meget spinkel chance, men hvorfor ikke smide et par hundrede kroner på et godt odds om at vi går videre. Danmark lavede jo mirakler i håndbold sidste gang – så hvorfor skulle det ikke også kunne lade sig gøre i fodbold. Landsholdet vil i hvert fald gøre deres til det.

Hvor kan jeg købe landsholdstrøjen ?

Du kan selvfølgelig altid gå ned i den nærmeste sportsforretning – de har næsten allesammen den til salg. Vil du hellere handle på internettet, som vi foretrækker, så kan den købes hos UniSport.

Køb landsholdstrøjen hos UniSport

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Landsholdstrøje - Danmark til EM 2012, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *