Items Only efterårs/vind-jakke!

Mangler du stadig at få købt efterårsjakken? Så har du en rigtig god mulighed for det lige nu. Items Only har nemlig deres jakker på udsalg, og de er perfekte til det danske efterår!

Den jakke jeg har udvalgt at skrive om, er som sagt fra mærket ‘Items Only’. Det er en vindjakke, og så ser den rigtig god ud. Den har tætte lukninger, også ved halsen, så den holder kroppen varm, hvilket jo altid er meget positivt.

Der er 4 brystlommer, og det ser måske lidt voldsomt ud på billedet, men i virkeligheden er det faktisk bare rigtig godt.

Selvom jakken er sort, så har de alligevel formået at lave den, så man ligger mærke til den. Der er nemlig efter min mening en masse små detaljer, som gør helhedsindtrykket rigtig godt. Det er dog en af de jakker, man skal prøve på, da den kan være svære at danne sig et overblik over, bare ved at kigge på billedet af den.

Items Only sort vindjakke

Denne vindjakke er faktisk ikke særlig dyr, da den som tidligere skrevet er på tilbud. Den står til 499,75 kr. og det er ikke galt for en så fed jakke. Hvis du er lidt mere til det som skiller sig ud, så tag et kig på den blå Energie vindjakke.

Den blå energie vindjakke er lidt vildere i farverne, og så er den også varmere af hvad vi kan høre på dem som har prøvet begge vindjakker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *