Canada Goose jakker

Canada Goose jakker er et af de mest ultimative jakke mærker, når det drejer sig om kvalitet. Det er ikke for sjov Canada Goose vinterjakker er blandt de mest populære, trods den relative høje pris. Men med så meget andet, så hænger pris og kvalitet virkelig sammen her.

Canada Goose Chilliwack

Dette er en af de mest kendte Canada Goose jakker, med modelnavnet Chilliwack. Det er en klassisk pilotjakke med en lækker pelskrave, som giver det klassiske Canada Goose look. Canada Goose Chilliwack fåes i forskellige farver, men her på Herretøj Online synes vi den sorte er den mest stilfulde.

Canada Goose Expedition Parka

Denne Canada Goose jakke er noget længere end den foregående, og er en slags frakke. Den er for dig som gerne vil have en lidt længere vinterjakke. Canada Goose Parka er med pelshætte som har skinne og løbegang. Desuden er den udstyret med nogle dejligt dybe lommer, som man kan opbevare sine ting i, såsom sine vanter.

Billige Canada Goose jakker

Canada Goose er kendt for at bruge kvalitetsmaterialer, og det er også derfor de er så dyre. Det er derfor svært at finde billige Canada Goose jakker. Hvis du finder en Canada Goose jakke billigt, så vær meget opmærksom på om det er den ægte vare eller om det er een kopi. Der florere nemlig rigtigt mange kopier på markedet. Man støder også tit på Canada Goose outlets, men vær meget opmærksom på hvem det er der driver disse. Også ved privatkøb skal man være meget opmærksom på hvem sælgeren er, og om det er en ægte Canada Goose jakke.

Hvordan kan man se det er en ægte Canada Goose?

Først og fremmest kan man typisk se det på kvaliteten. Den ægte Canada Goose jakke er lavet af noget specielt materiale som bedre holder på varmen, og som ikke krøller. De falske jakker vil typisk krølle mere end de ægte. Dernæst er dunene som regel også af dårlig kvalitet, og holder ikke særligt godt på varmen. Dette kan dog være meget svært at se. Den måde man nok nemmest kan se det på, er på pelsen. Pelsen på en Canada Goose jakke er ægte, hvorimod det typisk er fake pels på de falske. Man kan tjekke om det er en ægte pels ved at lugte til den, og når man stryger hånden igennem den, skal hånden glide let igennem, og ikke sætte sig fast. Man kan også tage et lille stykke af, og så prøve at brænde det, og lugte om det lugter af ægte hår.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *