9 tips til at stryge skjorte bedre

1. Sørg for, at jernet er varmt nok til dit stof, men ikke varmere end nødvendigt. Et strygejern, der er for koldt, vil ikke fjerne alle folder, og et strygejern, der er for varmt, kan svide eller beskadige det som du stryger. Hvis du har noget stof, der er meget følsomt, så kan det være en god idé at putte en presset hvid klud oven på. Et hvidt viskestykke kan også sagtens klare det.

2. Brug spray stivelse for at få ekstra skarphed i kanterne på din skjorte, men vær opmærksom på, at en for stærkt stivet skjorte kan lave mange flere folder, når de er slidte og ikke sidde særlig godt. Brug derfor kun et let sprøjt af spray stivelse for at opnå de bedste resultater.

3. Tag din tid. Skynd dig ikke med at stryge skjorten – tag den tid du skal bruge. Så brænder du dig ikke, og laver ikke nogle dumme fejl.

4. Hold en sprayflaske med vand klar ved hånden. Hvis du ved et uheld laver en stor fold i skjorten, så pust lidt vand på det, vent cirka et minut, og så stryg skjorten på det samme sted igen. Så er folden nemlig fjernet.

5. Hold strygejernet i samme bevægelse få sekunder, når det er på stoffet. Du ønsker ikke at brænde det eller endnu værre at brænde et hul i din skjorte.

6. Du må ikke stryge en skjorte, hvis den ikke er ren. Stryger man en plet på en skjorte, kan det gøre at pletten ikke kan komme af.

7. Brug spidsen af jern til arbejde omkring knapperne og på ærmerne, det er meget nemmere.

8. Når du er færdig med at stryge, tøm vandet fra strygejernet, mens jernet er varmt. Dette vil gøre at der ikke er lige så meget fugt, der bliver i strygejernet. Lad strygejernet køle af, inden du lægger det væk.

9. Hold dit strygebræt rent og fjern altid eventuel snavs inden du begynder at stryge. Snavs på strygebrættet, kan meget nemt sætte sig fast på dit tøj.

Dette var en lille guide til, hvordan du nemt og smertefrit kan stryge dine skjorter.

Det kræver selvfølgelig bare at du har nogle skjorter. Hvis du ikke har det, så anbefaler vi et kig på:

Bench Denim skjorte

eller måske en sort eller hvid skjorte fra Bruuns Bazaar?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
9 tips til at stryge skjorte bedre, 2.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *