Bryllupstøj gommen

Bryllupstøj gommen

Der findes masser af regler og traditioner i forbindelse med et bryllup, men når det gælder bryllupstøj gommen eller bruden, så er der i dag ved at være frihed til at vælge det, som man allerhelst vil have på. I dag vælger de fleste at købe en habit eller jaket i en herretøjsforretning, mens der dog stadig er nogen, der vælger at få bryllupstøjet syet hos en skrædder.

Habit eller jakkesæt? Det er valget for mange danske mænd, og der er en tendens til, at specielt de yngre mænd vælger jaket med jabot, og det er bestemt også både klassisk og smukt. Der er dog et par regler i forbindelse med jaket, og det er blandt andet, at man udelukkende anvender denne form for bryllupstøj til formiddags- eller tidlige eftermiddagsbryllupper. Skal brylluppet foregå senere på dagen, byder traditionen, at man har et alternativ til jaketten.

Bryllypstøj til gommen – må gerne matche
Bryllupstøj gommen

Som altid, er det en virkelig god idé sammen med sin kommende brud at finde frem til ”fælles fodslag” i forbindelse med bryllupstøjet. Naturligvis skal man ikke vide alt om hinandens tøj på denne store dag, for det er jo en del af ritualet, men det er dog vigtigt at finde ud af stilen, så den ene part ikke møder op i noget fantastisk romantisk og den anden i noget, som slet ikke matcher stilen. Hvorfor ikke sikre, at dagen bliver en succes i hvert fald tøjmæssigt ved at snakke om  mulighederne for at blive et godt match fra starten?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *