Vareparti af tøj?

Hvis man har lidt af en købmand gemt i sig, så kan det måske også være idé, at købe et helt vareparti af tøj hjem. Her er et par gode råd, hvis du skal det:

Varepartier kan være en uoverskuelig ting. Men sagen er den, at man ved at undersøge markedet ordentligt, kan finde en god portion varepartier, hvor man kan spare en masse penge, frem for at købe produkterne enkeltvis. Der findes både private og firmaer, som beskæftiger sig med salg af varepartier på den ene eller anden måde. De kan oftest spare dig, som køber og muligvis forbruger, for mange tusinde kroner på den lange bane.
Varepartier består af mere end ét produkt. Små produkter kan oftest findes i en større portion, som går under betegnelsen, et vareparti. Når flere varer til sammen skaber et større produkt, er det et vareparti. Hvis du køber et vareparti, sparer du ofte mere, jo større portioner af produktet du køber. Oftest kan du spare over 50 % af normalprisen. Ved at købe et vareparti, får du også muligheden for at have et ”lager”, som du kan skaffe til en god pris. Du er formodentlig dækket godt ind i strømper, hvis du køber 500 af slagsen i et større vareparti.
Varepartier fås ofte på paller. De fylder meget, så man skal have en del plads, hvis man skal opbevare varepartierne på sin bopæl. Hvis man køber disse partier med videresalg for øje, kan man hurtigt skille sig af med en palle eller to, inden man får set sig om. For prisen for dig, som indkøber af store varepartier, er helt i bund, og du slipper med en pris, som de fleste drømmer om. Dog er den totale pris for varepartier meget høje. Jo flere produkter, jo højere er prisen som regel også. Der findes dog visse partier, hvor denne regel ikke gør sig gældende.
Der er ikke evige varepartier. I hvert fald er der ikke mange danske firmaer, som har muligheden for at få de samme partier hjem flere gange. De køber dem ofte hos folk, som ikke har muligheden for efterfølgende at få produceret samme mængde af produkterne, og i samme kvalitet. Men hvad skal man også med flere, når man i forvejen har købt 500 par strømper til næsten ingenting stykket. Man er dækket ind i et godt stykke tid.
Der er altid en risiko forbundet med køb af varepartier. Man skal af med en stor sum for hele partiet. Det betyder, at hvis ikke man er tilfreds, så har man pludselig et større antal af produkter, som man egentlig ikke kan bruge til noget, fordi de ikke lever op til ens forventninger. Og så har man brugt en masse penge på partier også. Man kan også komme ud for, at man ikke når at bruge alle 500 strømper, inden de bliver for små. Fødderne vokser også, så på den front er det også risikabelt.
Men varepartier kan sagtens være en god investering. Man slipper for at handle strømper i nærmeste fremtid, hvis man har 500 styks liggende, klar til at blive brugt. Man skal blot tænke sig om, inden man går ud og investerer i et vareparti.

Trademen er en af de danske virksomheder, som handler med varepartier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *