Humör Strik Cardigans

Humör er et dansk tøj- og skomærke produceret af den nyligt opstartede danske virksomhed Nümph A/S. Nümph er en virksomhed opstartet af 6 danske kvinder, som med hjælp fra en forretningsmand, fik muligheden for at producerer tøj i deres helt egen stil. Humör sælger i dag alt lige fra sokker og undertøj til jakker. En del af sortimentet er også Humör Strik Cardigans, som er meget populære både i Danmark og i resten af Nordeuropa. Brandet er vokset til at blive en af de helt store modemærker på det danske marked, og interessen er stor. Deres unikke blanding af farver, tern og prints gør at man ikke rigtig kan sætte mærket i bås, da stilen er sin helt egen.


Mange af sortimentets Humör strik cardigans er designet i specielle farver og mønstrer, hvilket gør at mærket skiller sig ud fra konkurrenternes sorte og hvide temaer. Her kan man tage et eksempel med Maxi Knit Humör strik cardiganen, som er en hvid og blå stribet cardigan, dog med enkelte detaljer man ikke ser hos andre. Det er for eksempel den iøjnefaldende lyseblå og gule farve ved lommerne. Et andet eksempel er en strik cardigan i mint/turkish blå med gule knapper, som også er meget iøjnefaldende og speciel. Det er altså Humörs typiske kendetegn, at man vil skille sig ud fra konkurrenterne og lave noget nyt og specielt tøj.

Det er gået meget stærkt for den danske virksomhed siden grundlæggelsen, men hvorfor er folk egentlig så interesseret i lige netop Humörs produkter? Herhjemme har der de senere år været en stigende tendens til at unge mennesker gerne vil skille sig ud fra mængden, og have deres helt egen stil. Med Humörs produkter, heriblandt også Humör strik cardigans, bliver dette muligt, da tøjet er specielt og farverigt. At komme gående med en farverig Humör strik cardigan ned ad strøget, i stedet for en kedelig sort cardigan, er noget folk har interesse i. At Humörs produkter samtidig er af ypperste kvalitet, har selvfølgelig også noget at sige, da kunderne derfor køber mærket igen og igen. Humörs vigtigste parameter er dog deres unikke stil, som gør at folk hurtigt får øjnene op for dem og ser det spændende og innovative i deres produkter. At udvalget samtidig er så bredt med Humör strik cardigans, jeans, shorts, sokker mm. betyder også meget i denne sammenhæng.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Humör Strik Cardigans, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *