Gør garderoben sommerklar

Sommeren er over os, og når årstiderne skifter, skal garderoben som oftest også skiftes. Det er ikke ofte, at garderoben kan holde hele året, for det er de færreste, der vil gå i vinterstøvler og lange bukser, når sommeren nærmer sig, og vinteren er forbi, ligesom de færreste vil gå i shorts og sommerskjorter, når sneen daler udenfor. Sommerens tendenser er mange, og det kan være svært at få dem kogt ned til én enkelt artikel – derfor kan du her læse om de basale ting, enhver skal have i sommergarderoben år efter år. Du kan bruge rådene, uanset om du skal bruge sommeren i Danmark eller i et andet, varmere land. Du kan altså bruge rådene til at fylde garderoben og kufferten, inden du rejser på den årlige sommerferie til sydens sol.

Gode sko

Du kan pakke vinterstøvlerne væk og finde nogle lettere sko frem. Sommeren kalder både på sandaler og sneakers – og du kan med fordel fylde din garderobe op med begge dele. Hvis du vil have en sikker vinder i din garderobe, skal du dog investere i et par gode, lette sneakers. Sneakers kan bruges, både når vejret er varmt og køligere – som det nu engang kan være, når det er sommer i Danmark. Sneakers er gode at gå i – bedre end de fleste sandaler – og derfor er de også helt perfekte, hvis du går meget i din hverdag, eller hvis du skal på ferie. Du undgår varme fødder, hvis du finder nogle luftige, lette sneakers, der passer til dine fødders pasform. Intersport har et stort udvalg af forskellige sko, der er optimale til sommeren. Følg linket her til udvalget, hvis du mangler et par nye sommersko.

Basic t-shirts

Noget af det mest uundværlige i sommergarderoben er t-shirts. T-shirts bliver nødvendige, når varmegraderne stiger, og de varme trøjer skal tilbage i skabet. Basic t-shirts er gode at have i enhver garderobe, fordi de passer til det meste. Du kan sætte t-shirten sammen med et par mønstrede shorts eller et par almindelige jeans. Med en basic t-shirt går du aldrig galt i byen, og derfor er det en god ide at have fyldt depotet godt op med disse, inden sommeren for alvor rammer os. Hos www.careofcarl.dk finder du en masse tøj til sommeren, herunder forskellige basic t-shirts.

Lækre accessories

Noget af det, du skal have i din garderobe år efter år, er accessories. Accessories kan bruges til at pifte ethvert outfit op – både om sommeren og om vinteren. Et af de vigtigste accessories til sommeren er solbriller. Solbriller er funktionelle og nødvendige, men de er også dekorative. Når du skal vælge de rette solbriller, skal du gå efter dem, der passer til dig. Du skal altså ikke gå efter dem, der er moderne, eller dem, dine venner har. Du skal se på, hvilke solbriller der klæder dig. Således kan du være sikker på, at du kan genbruge dine solbriller sæson efter sæson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *