eton skjorter

Eton skjorter

En Eton skjorte er et utroligt populært stykke tøj over hele kloden. Selve Eton brandet har en lang og gloværdig historie, der strækker sig helt tilbage til 1928 hvor ægteparret Annie og David Pettersson grundlagde virksomheden. Det svenske ægtepar startede med at kalde sig Skjortefabrikken Special, men efter man i 1950’erne påbegyndte sin eksport til Storbritannien ændrede man navn til Eton. Navnet er opkaldt efter det prestigiøse Eton College, og som de selv siger hos Eton fortjener eksklusive skjorter et eksklusivt navn, og det må man i den grad sige en Eton skjorte er. I dag er Eton brandet kendt over hele verden, og man sælger den populære Eton skjorte i langt de fleste lande verden over.
Eton har en simpel og klassisk måde at planlægge deres forskellige sæsonkollektioner på. Som hovedregel er det at en Eton skjorte altid skal være af højeste kvalitet, både hvad angår materiale og design. Herudover starter de processen med at vælge kollektionens primære farver og designs. Efter de har lagt sig fast på dette område, begynder processen hvor hver enkelt Eton skjorte bliver lavet og forbedret. I mange tilfælde skal der rettes enkelte fejl hist og her, men til sidst står man med en ægte Eton skjorte i højeste kvalitet i sine hænder.

eton skjorter

Eton skjorter er eksklusive og i lækker kvalitet

I dag er en Eton skjorte forbundet med eksklusivitet og god kvalitet, og det er også netop disse parameter virksomheden har lagt sig fast på er kernegrundlaget. Det er deres varemærke at en Eton skjorte altid skal symboliserer stil, og samtidig være udviklet i et materiale der gør den immun overfor slid og behagelig at have på.
At Eton tilpasser sig efter årstiderne og tidens trend når de laver skjorterne, kan der ikke være nogen tvivl om. Især ikke hvis man kigger på deres fornyligt præsenterede kollektion, som henvender sig til juli måned. Farverne er lyse og behagelige at se på, og der findes blandt andet lyserøde og blomsterfarvede skjorter. Derfor kan skrønen om at en Eton skjorte altid er sort eller grå, godt pakkes sammen. Udover dette tæller kollektionen også nogle knap så farverige skjorter, nemlig en behagelig lyseblå og en tilsvarende i lilla. Alt i alt har Eton altså formået at skabe en kollektion, der passer perfekt til det varme sommervejr. Man har samtidig flere kollektioner i støbeskeen, og flere af de kommende måneders kollektioner er allerede offentliggjort på deres officielle hjemmeside.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Eton skjorter, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *