Vans sko

Vans er nogle af de allermest populære sneakers, inden for mange modegenre, hvilket gør dem helt unikke og et sikkert valg af fodtøj. Vans sneakers fåes i mange farver og modeller, men det er specielt Vans Autentic som er meget populær i øjeblikket. Vans Autentic er en såkaldt lærredssko.

TRYK PÅ DEN FARVE DU GERNE VIL KØBE, FOR AT KOMME TIL KØBSSIDEN

Disse Vans Autentic sko som fås i forskellige farver som sort, rød, blå og tilmed lilla, er en lærredssko som afspejler Vans klassiske stil. Der er Vans mærke både på siden af skoen og bagpå hælen. Vans Autentic sneakers har været på mode i et par år efterhånden, og det er ligesom Converse All-star skoene, en sko som ikke går af måde lige foreløbig, da den simpelthen er så tidsløs i designet, og kan bruges af så bredt et segment.
Så er man på udkig efter et par sko, man kan bruge længe, så er disse Vans sko, et rigtigt godt valg, og så er det tilmed billige Vans sko.

Vans sneakers sko

I daglig tale bliver mærket bare omtalt som Vans, men det fulde navn er Vans of the Wall. Vans blev kendt på deres slip-on sko med de klassiske tern, som kunne ses overalt i gadelivet. Slip-on skoene ses stadig men det er bestemt Vans Autentic skoene der har taget over nu. Vans laver også andre fede sneakers, som du kan se ved at trykke på knappen ovenover.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Vans sko, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *