Vælg det perfekte par jeans

For mange er jeans det vigtigste i garderoben. Normalt er dette ikke fordi det er det dyreste stykke tøj du ejer, eller fordi du synes at bukser er det fedeste stykke tøj. Det er mere pga. at de kan bruges til stort set alt. Du kan have jeans på rundt i dit eget hjem, på arbejdspladsen, på en date eller på hyggelige udflugter. Men når der er så mange forskellige sammenhænge hvor man kan bruge jeans, så gør man det også svært at finde det perfekte par jeans.

Så hvad skal du kigge efter, når du søger efter det perfekte par jeans? Bortset fra prisen, er her nogle tips til at holde for øje.

  • Overvej i hvilken anledning du skal bruge dem
  • Det siger sig selv at det at være behageligt i dine jeans, er det vigtigste, trods alt, selv de flotteste par jeans vil se mærkelige ud, hvis du føler dig utryg i dem

Hvis du for eksempel kun har jakkesæt på når du er på arbejde, kan dine jeans være forbeholdt udelukkende til at gå ud eller lounging omkring huset, hvilket betyder, at du har få restriktioner, når der vælges en vask og pasform. Der er jo stor forskel på om disse jeans bruges til fest, skovtur eller arbejde!

Uanset hvad, så sørg altid for at dine jeans ser godt ud med sneakers, støvler eller bowling sko.

Kig efter tidløse vaskemærker

Det er svært at sige, hvad der vil være på mode om et år, men ved at holde sig til nogle enkle jeans, så kan du være sikker på at de er på mode i et stykke tid. Her er tre klassiske eksempler:

  • Originale blå jeans: udviklede sig fra arbejdstøj, til i dag at være et af de mest stykker solgte tøj.
  • Lidt falmede blå jeans: Mere fritidstøj end noget andet, kan dog alligevel se godt ud med en skjorte og/eller en blazer.
  • Mørk denim: Du kan virkelig ikke gå galt med et par af mørke bukser. Brug det til kontoret med en hvid eller navy (mørkeblå) blazer eller tag en læder jakke på og så er du er du helt moderigtig, også i weekenden.

Vilde farver, umulige at vaske er ikke tidsløst

Hvis du ikke vil skifte jeans ud i din garderobe alt for ofte, så gå efter nogle klassiske farver.
Slim, slank / lige, lige, afslappet, afslappet / lige, klassisk, standard – gør navnene på jeans stilarter dig nogensinde virkelig forvirret? Du er ikke alene. I stedet for at tilslutte sig et fælles jeans sprog, slipper de fleste detailhandlere modeller med deres egen jargon, hvilket resulterer i en uendelig mængde af navne til at beskrive det væsentlige den samme pasform.

Tip: Hvis du føler dig overvældet, så spørg en ansat i butikken omkring hvilken pasforum du er ude efter – det er deres job at hjælpe dig med at finde den.

Få den rigtige pasform

Ligegyldigt hvor store dine jeans er, så hvis parformen er forkert i forhold til din krop type, vil de se latterlige ud på dig. Først skal du sørge for ben, skridtet og talje områder ikke er for stramt. Du skal også se, om de ser godt ud bagfra. Husk, hvis du ikke er sikker, kan du prøve andre stilarter. Der er som sagt mange stilarter, og dem vil vi højst sandsynligt komme med et blog indlæg om senere.

Jeans har det med at skrumpe ind, så vi anbefaler altid at man køber dem i en størrelse større i længden, de kan nemlig altid foldes op.

Den bedste måde at finde de perfekte par jeans på er ved at prøve dem. Gå rundt i butikken med dem og tjek om de sidder godt. . Kan dine nøgle ligger der? Din pung? Er de kløende eller for varmt for visse sæsoner?

Til sidst så husk også at prøv jeans med de sko som du benytter oftest. Se bort fra farven i starten, men se hvordan dine bukser, ligger sig oven på dine sko. Kommer du til at gå og træde på dine bukser? Det ser nemlig ret slemt ud.

Vi håber at denne artikel gav dig inspiration til at vælge det perfekte par jeans. Før vi skrev denne artikel, så har vi også lavet en jeans guide, som kigger på hvilke ting du bør tage til overvejelse, når du køber bukser.

Vi har også skrevet et blog indlæg om jeans størrelser, så du hurtigt kan finde ud af hvilken størrelser, som passer bedst til dig.

Til sidst vil jeg komme med nogle forslag på jeans, som jeg synes er virkelig fede:

Mørkeblå Gabba jeans

Tommy Hilfiger jeans

Bluewashed five units jeans

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *