iPhone skins

Skins til iPhone i lækkert trælook

Det er ikke kun ens tøj man skal have styr på, hvis man vil køre en god stil. Det handler i høj grad også om at have de rigtige accesories. Ens telefon er efterhånden blevet en del af sine accesories og fortæller noget om hvem man er.

iPhone skins

iPhone skins

 

Det har det nye danske firma TEZZO også fundet ud af og har lavet nogle lækre iPhone skins , i look af træ eller carbon. TEZZO var trætte af der ikke var et stilrent alternativ, til de farverige plastic covers, som TEZZO anser som “ødelæggende” for den ellers så stilrene iPhone. TEZZOs skins til iPhone kan købes i look af 8 forskellige træsorter, samt sort og hvid carbon. Indtil videre kan man købe iPhone 4 skins og iPhone 4S skins. Nyeste skud på stammen er iPad 2 skins. Alle skins til iPhone koster 149 kr, hvilket må siges at være en god pris, for sådan et lækkert produkt.
En rigtig god ting ved deres hjemmeside, er du kan se en monteringsvejledning til hvordan du sætter deres skins på. Man får også et godt indtryk af hvad det er for et produkt man køber.

Har du lyst til at se hele deres udvalg, kan du besøge dem her: www.tezzo.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Skins til iPhone i lækkert trælook, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *