Skijakke herre

Det er fedt at skulle af sted på vinterferie og bruge en stor del af sin tid på pisterne, vel at mærke hvis man har en lækker skijakke, der passer til både vejrforhold og de aktiviteter, man har tænkt sig at kaste sig ud i. Har man ikke det, kan det blive en både kold og ubehagelig affære, så hvorfor ikke skynde sig at investere i en lækker skijakke herre?

Skijakker til herre

 

I dag er sortimentet større og langt mere omfattende end for blot få år siden. Det skyldes for det første, at skisporten e gået hen og blevet ”hver mands eje”, men helt sikkert også fordi der er kommet mange seriøse producenter på markedet. Man vil ikke lade sig nøjes med en komfortabel og effekiv skijakke, nu skal den også have stil, et look, moden er blevet en væsentlig del af konceptet omkring skitøj.

Hvad skal man vælge?

Det er naturligvis et spørgsmål om behov og ønsker. Mange vælger skitøj sådan mere eller mindre tilfældigt, men det er både ærgerligt og i sidste ende alt for bekosteligt, da man risikerer at få en skijakke eller et par skibukser, som slet ikke lever op til de behov, det senere viser sig, at man har på skiferien, fx med Team Benns ski. Hvorfor smide penge direkte ud af vinduet, når man ved at shoppe rundt nemt kan finde noget, der passer til én? En perfekt skijakke kan have følgende egenskaber: Aftagelig hætte, tapede syninger, vandtætte lynlåse, snefang, lommer til for eksempel liftkort, være vand- og vindtæt, være åndbar.

Køb skijakke til herre her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *