Skab din helt egen unikke stil med det sidste nye indenfor herremode

Nu til dags er det de fleste mænd, der går op i deres udseende og ikke mindst deres tøjstil. Der er et eller andet ved at være iført de nyeste trends inden for moden – det påvirker simpelthen éns selvtillid, og det er jo samtidig noget, der tiltrækker kvindernes blikke. Det er dog ikke altid lige nemt at få sammensat det helt rette look, især ikke med det store udvalg, der findes, af både sko, skjorter, bluser, bukser, accessoires osv. Og man vil jo helst også gerne have noget på, der matcher éns livsstil og personlighed. Det kan eksempelvis være, at du er typen, der godt kan lide det klassiske businesslook med jakkesæt og en fin skjorte, eller også er du til et mere afslappet og moderne look og kan lide at være iført et par jeans, en cool t-shirt og et par hvide sneakers. Ligegyldigt hvilken stil, du er til, så er det påklædningen, der er med til at definere, hvem du er som person, og hvordan andre mennesker opfatter én – så det er ganske essentielt, at man har styr på dette. Det vil med garanti gøre dig til en gladere mand.

Din stil har altså en rigtig stor betydning for, hvordan andre mennesker opfatter dig. Derfor er det vigtigt, at din stil er med til at sige noget om, hvem du er som person, og den skal helst også matche med, hvordan du opfatter dig selv. Som regel kræver det ikke ret meget at pifte sin garderobe lidt op. Det kan være, at den bare lige trænger til et par nye sko eller et par nye jeans.

 

magasin

Få styr på garderobens ’must haves’

Så længe man blot har de mest essentielle ting i sin garderobe, er det faktisk ikke så svært at sammensætte det helt perfekte outfit dag efter dag. Først og fremmest er et par fede og ikke mindst velsiddende bukser fuldstændig uundværlige i enhver mands skab. Hertil må man også have en række af forskellige basis t-shirts i nogle afdæmpede farver, og et par skjorter, til når man skal have et finere og mere sofistikeret look. Måske det også kunne være en idé at investere i en flot blazer til de begivenheder, hvor det virkelig handler om at imponere. Dette er faktisk alt, du behøver, for at kunne skabe nogle super cool outfits til alle ugens dage. Du kan desuden finde masser af inspiration hos Magasin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *