Real Madrid trøje og fodboldtrøje

 

real madrid fodboldtrøje

Real Madrid fodboldtrøjer er iblandt verdens mest populære, og hvis man ser på Kongeklubbens historie kan man godt forstå hvorfor. Således har Real Madrid vundet imponerende 31 spanske mesterskaber og 9 Champions League titler. Dette alt sammen gjort i den karakteristiske hvide Real Madrid fodboldtrøje, som er et symbol på Kongeklubbens storhed. Klubben holder til på det legendariske Santiago Bernabeu med plads til op mod 80.000 tilskuere, som ofte skaber en heksekedel for modstanderholdene. Det var især i forbindelse med Galacticos æraen fra starten af år 2000, at Real Madrid fodboldtrøjer blev populære overalt i verden. Især på grund af store indkøb som Luis Figo og Zinedine Zidane, blev det for alvor populært at gå rundtmed en Real Madrid fodboldtrøje. Klubikonet Raul, som i dag spiller i Schalke 04,havde dog også sin indflydelse på trøjesalget, sammen med angrebsmakkeren Ronaldo.

Christiano Ronaldo Real Madrid trøje

I dag er det en populær portugiser der står for langt størstedelen af Real Madrid fodboldtrøjer salget. Det er således verdens dyreste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, som kom til klubben for over 700 millioner danske kroner. Han har igen fået skabt stjerneglans over Madrid, og hans popularitet kan blandt andet måles på den enorme mængde fans der bærer en Real Madrid fodboldtrøje med hans navn på ryggen. Han er dog ikke den eneste der sælger Real Madrid fodboldtrøjer, således har klubben også store stjerner som Gonzalo Higuain, Karim Benzema og Kaka i truppen. Disse spillere har dog svært ved at måle sig med verdens måske bedste fodboldspiller, især når det kommer til salg af Real Madrid fodboldtrøjer.

Som sagt er den primære Real Madrid fodboldtrøje hvid. Det er hjemmebanetrøjens farve, og det har den altid været. Producenten af trøjen er den tyske tøj- og sportsgigant Adidas, som igennem mange år har stået bag Real Madrids fodboldtrøjer. Maven prydes af bwin, som har lagt mange millioner og hårdt slid i denne investering, som de påbegyndte tilbage i 2007. På skuldrene af den populære Real Madrid fodboldtrøje, er der gyldne striber, som skal symbolisere Kongeklubbens status. Udebanetrøjen er designet i helt sort, dog med det hvide bwin logo på maven, samt mange detaljer i farven guld. Det er detaljer som Adidas logoet og striberne på skuldrene. Denne Real Madrid fodboldtrøje er meget simple i sit look, men er stadig meget stilren og populær hos supporterer af hovedstadsklubben. Real Madrid er en af verdens mest kendte sportsklubber, og det er selvfølgelig noget der hjælper på trøjesalget.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Real Madrid trøje og fodboldtrøje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *