The North Face vinterjakker – Design, komfort og kvalitet!

The North Face har i mange år været utroligt populære, når folk har skulle have ny vinterjakke. Og det er der en klar grund til. The North Face laver nogle vildt lækre vinterjakker, som er i en fantastisk kvalitet. De er varme og dejlige at gå med, hvad mere kan man ønske sig? Jo The North Face vinterjakker, har såmænd også nået anerkendelsen som en mærkevare. Så du anskaffer dig ikke bare en vinterjakke i uovertruffen kvalitet, lækker komfort, fedt design men også anerkendelsen af at gå med en mærkevare. Eller du ledte måske efter North Face jakker?

The North Face vinterjakker

Vi vil her på Herretøj-online gennemgå de forskellige The North Face vinterjakker, og opdele dem i grupper, så du har lettere ved at vælge, hvilken lækker The North Face jakke der passer til dig.

The North Face dunjakker

Jeg har selv ejet en The North Face dunjakke, og det som overraskede mig var hvor let den egentlig er. Udover at være let, så er man meget bevægelig i den. I andre jakker jeg har haft, føler jeg mig lidt som en robot, fordi de er meget stive i det. Men det gør man ikke i en The North Face dunjakke, der føler man sig let som en fjer. Ja okay det var ikke en joke, men ja jakken er også fyldt med små fjer, der af navnet en dunjakke 🙂
The North Face dunjakkerne er både vind- og vandtætte. Det som også kendetegner The North Face dunjakkerne, er den skinnende overfalde, hvilket ser rigtigt godt ud, og har været med til at gøre dunjakkerne så populære, udover den gode kvalitet.

The North Face vinterjakker med pelskrave

The North Face vinterjakkerne med pelskrave, findes i designmæssigt forskellige modeller. Men fælles for dem alle, er at de er med HyVent membran, hvilket vil sige de er dejligt varme. De er ligesom The North Face dunjakkerne, både vand- og vindtætte. Hætten er desuden som regel aftagelig på The North Faces jakker, hvilket er en lækker feature.
Igen nogle utroligt lækre jakker, som man føler sig tilpas i, men samtidig ikke kommer til at fryse i.

The North Face vinterjakker med hætte

Igen findes de i forskellige designmæssige modeller. Der er ikke så meget at sige, de er meget ens med The North Face vinterjakkerne med pelskrave. De er vand- og vindtætte, og meget komfortable at have på. Noget andet man kan sige om The North Face jakker, er at man aldrig mangler lommeplads. De er altid udstyret med både inder- og yderlommer.

North Face vinterjakker med aftagelig jakke – 2 i 1

Der er her tale om lidt af en genialitet fra The North Face. Der er her tale om jakker, hvor man har mulighed for at lyne en jakke af inden under. Man har altså derfor en 2 i 1 jakke, hvor man kan regulere på hvor varm den skal være. Den ene med en normal jakke inden under, den anden er med fleece. Disse jakke er lige som alle andre The North Face jakker vind- og vandtætte, og åndbare så de er behagelige at have på.

Der er altså ingen tvivl omkring kvaliteten på The North Faces jakker. Prisen ligger dog også i den høje ende, men man har så også en vinterjakke man kan have i rigtigt rigtigt mange år. Og The North Face jakker går nok ikke af mode de næste mange år. Ønsker man en billig The North Face jakke, så kan man tit finde The North Face jakker på tilbud her.

Hvis du ikke finder North face jakker som noget for dig, så synes vi også du skal kigge på vores indlæg om herretøj tilbud. Det er lidt mere generelt, men det er jo altid godt med nogle tilbud.

Hvis du søger en jakke til en kvinde, så se jakker til damer her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
The North Face vinterjakker - Design, komfort og kvalitet!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *