Manchester United trøje og fodboldtrøje

De røde djævle, som klubben populært kaldes, har altid været kendt for at bære en Manchester United fodboldtrøje helt i rødt. Hjemmebanetrøjen har således altid været rød, og det er da også netop den farve de fleste forbinder med United. Designet på en Manchester United trøje, har dog ikke altid været ens. Tværtimod, har Manchester Uniteds trøjer altid været forskellige, på trods af de ofte blot er røde. Før i tiden var det Umbro der designede Manchester United fodboldtrøjer, men siden 2002 har Nike stået bag. Man har siden Nikes overtagelse set mange forskellige Manchester United fodboldtrøjer, hvoraf den mest omtalte nok har været 2009-2011 modellen. Denne trøje var således ikke blot rød, men havde et sort, nærmest ”v” agtigt skær omkring halsregionen. Supporterne brokkede sig over denne Manchester United trøje, da de mente den var for stærkt påvirket af den amerikanske ejer Malcolm Glazer. Glazer er for i øvrigt en mand, der stadig ikke er nogen populær herre på Old Trafford.

Den nye Manchester United trøje

Den splinternye Manchester United fodboldtrøje til denne sæson, er måske derfor tilbage i helt rød. Der er ikke så mange detaljer på trøjen, men den er meget stilren, og er en Manchester United fodboldtrøje i vanlig stil. På maven prydes trøjen af det amerikanske forsikringsfirma AON, mens Nike logoet er på det ene bryst og Uniteds karakteristiske logo på det andet. Denne nye Manchester United fodboldtrøje, skal bæres af store stjerner som Wayne Rooney, Javier Hernandez (Chicharito) og Ryan Giggs i den kommende sæson, og kan forhåbentlig hjælpe dem med at vinde klubbens 20. Premier League trofæ. Med Uniteds mesterskab i 2010-2011 sæsonen, overhalede man jo den evige konkurrent, Liverpool, i kampen om flest mesterskaber, således den statistik nu siger 19-18 i Uniteds favør.

Den nye udebanetrøje fra Manchester United, er noget mere speciel. Det er en Manchester United fodboldtrøje med vandrette striber i blå og sort. Den er speciel på den måde at udebanetrøjen, som regel plejer kun at være i sort. Det er dog ændret med den nye Manchester United fodboldtrøje, som altså skal bæres på fremmed græs i den næste sæson. Dermed ikke sagt at trøjen ikke er flot, for det er den bestemt. Den skiller sig lidt ud fra den vanlige stil vedrørende

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Manchester United trøje og fodboldtrøje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *