Liverpool FC fodboldtrøje

Liverpool FC trøje og fodboldtrøje

 

Liverpool fodboldtrøjer er i høj kurs, såvel herhjemme som på det globale verdensmarked. På trods af at den traditionsrige Merseyside klub ikke har vundet et mesterskab siden 1990, er interessen og fokussen på klubben stadig intakt.

Liverpool FC fodboldtrøjeLiverpool FC fodboldtrøje ude

Historisk set har Liverpool haft enorm succes, og den karakteristiske røde Liverpool fodboldtrøje vandt i løbet af 70’erne og 80’erne, alt hvad der var værd at vinde. Man havde oven i købet længe rekorden for flest vundne engelske mesterskaber, men måtte i år 2011 sige farvel til denne rekord, da den evige konkurrent Manchester United vandt deres 19. mesterskab. En Liverpool fodboldtrøje er dog stadig en populær trøje, på trods af den manglende succes i løbet af de senere år. Klubbens historie gør at mange stadig bærer en Liverpool fodboldtrøje, og mange af fansene er utrolig loyale overfor klubben.

Hvem er fremtidens håb i Liverpool trøjen?

Ser man på spillermaterialet, kan det da også gå hen og blive en ny storhedstid for Liverpool i den kommende periode. Man har handlet stort ind, og flere nye spændende indkøb skal i den næste sæson bærer den traditionsrige Liverpool fodboldtrøje. Her tænkes blandt andet på Andy Caroll, Luis Suarez og Jordan Henderson. Ser man så oven i købet på klubbens forhenværende spillermateriale som stadig er til rådighed for træner Kenny Dalgish, dukker navne som Steven Gerrard, Raul Meireles og Daniel Agger også op. Det er en stærk trup, og der er ingen tvivl om at de røde Liverpool fodboldtrøjer vil kæmpe med om trofæerne i år. Netop klubikonet Steven Gerrard er en stor gevinst for klubben, når det kommer til salg af Liverpool fodboldtrøjer. Han er en rigtig klubmand, og en man elsker i Merseyside klubben. Desværre for mange af Liverpool fansene, har salget af Fernando Torres resulteret i at de skulle ud og skaffe sig en ny Liverpool fodboldtrøje. Den spanske stjerneangriber, var således den spiller i Premier League der solgte flest trøjer i 2008 sæsonen.

Den nye Liverpool FC trøje

En Liverpool fodboldtrøje som den der spilles med på Anfield, er kendt for dens røde farve. Klubbens trøjesponsor er Adidas, som igennem længere tid har stået for at designe den populære Liverpool fodboldtrøje. På maven er det Standard Chartered der har fået æren, af at pryde den traditionsrige klubs trøjer. De nye Liverpool fodboldtrøjer, her tænkes på udebanetrøjen og 3. trøjen, er kommet i et helt nyt og banebrydende design, som er en fryd for øjet. Især 3. trøjen, som er kommet i en hvid udgave, med en flot lyseblå farve til detaljerne, er faldet i god jord hos mange Liverpool supporterer, på trods af at trøjen ikke har det sædvanlige Liverpool look.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Liverpool FC trøje og fodboldtrøje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *